Curly romance: Sexy valovite frizure za budoir | BA.inspinre.com
Modu

Curly romance: Sexy valovite frizure za budoir

Curly romance: Sexy valovite frizure za budoir

Valentinovo je romantičan odmor i pošto verovatno želeti da ga provedete sa svojim čovjek, da ćete želite da izgledate najbolje! Dok ne možemo pomoći da koordinira sve detalje, možemo vam dati neke velike ideje za neke spavaća soba spreman, valovite frizure, tako da možete osjetiti super seksi na ovu posebnu noć.

Valovita frizure

Tip 2s imaju puno slobode kada je u pitanju frizure, a podignute frizure su samo jedan seksi opciju. Osim toga, s valovite kose možete povući nekoliko vlasi od oko linije kose i dodati senzualan element sa svojim "uradi!

Okupite svoju kosu zajedno u potiljak (kao što bi za rep), a zatim namotajte kosu oko sebe da se formira punđu i siguran. Možete čupamo neke od niti se dati opušteniji, manje "škola-marm" izgled za vaš Bun. Ako idete za dobro njegovan lepinja, da ćete želite biti sigurni da opere leđa strane (ostatak kose na glavi) i Spritz ih DAB laka za kosu.

load...

Ako biste radije punđu to je većina brzopleta, pokušajte prevlačenjem kosu u vrlo labave lepinja i puštajući neke od kose oko tvoje kose visi. Ove looser lepinje su lakše iznevjeriti Ako očekujete eventualno poništavanje vaše lepinja i trese sve vaše kose labave (i veruj mi, tvoj čovjek će vjerojatno vole da gledaju ti to!).

Valovita Downdos

Ako se osjećate ugodnije nošenje kosu, imate sreće - wavies ne moraju učiniti mnogo da izgledaju seksi, ako su pustili svoje talase samo teku!

Jedna od opcija je da se samo neka sve visi s nekim povukao naprijed ispred oba ramena. Ovo je dobar izbor za one koji možda neće imati puno vremena da popravi svoju kosu nakon, recimo, dolaze kući iz večeru i ide pravo na budoar.

Ako možete uhvatiti trenutak sam u spavaćoj sobi, slobodno dodajte slatko akcenat na kosu, kao što je šnala za kosu. Ovaj jednostavan toga može transformirati svoju kosu od kako je to izgledalo sve veče nešto seksi i mami u budoaru!

Alternativno, možete staviti kosu u pola gore / pola dole stilu. Četka vrhu i ispred svog kosu dok pustiti na dnu vaše kose visi. Osigurajte kosu snimak ili povući nekoliko vlasi od oko kose prije nego što ga učvršćuju.

Ako želite, slobodno dodati malo ukras, kao što je traka za kosu oko vrha dio vaše kose. Samo naprijed i dodati malo više interesa i puno više seksi!

load...