Curly kokteli za stilu svakog curl uzorka | BA.inspinre.com
Modu

Curly kokteli za stilu svakog curl uzorka

Curly kokteli za stilu svakog curl uzorka

Da li ste ikada ušao u salon koji je bio potpuno pun kovrdžave kose žena, koju vodi stilista koji su eksperti za rezanje i bojanje lokne? To je transformativni iskustvo koje svaki kovrčava djevojka treba imati barem jednom u životu (a poželjno je svakih nekoliko mjeseci!). Iskusio sam ovo na Curl Revolution Knjiga Tour, kada smo stali u San Francisku MaduSalon. Madu je meka za kovrdžav širom Kalifornije, a razgovor s njihovim stilistima to je lako vidjeti zašto.

U jednom razgovoru, Madu kolorista Devon Ramirez je dijeljenje kako voli da koristite duboko uređaj kao Styler i morao sam uzeti bilješke! Naši čitaoci imaju tendenciju da budu nekonformista, koristeći proizvode i kuhinja stavke u nove i inovativne načine, nikad ne ograničavajući se na upute na etiketi, pa sam pitao Devon da li bi bio voljan da podeli svojih omiljenih načina da se miješati proizvode. Lično, mislio sam da je neočekivano koristiti uređaj kao Styler, ali bih vrlo rado čuti ako ste to pokušavao. Evo Devon je pokušao i pravi koktele za kovrčava, coily i valovite kose.

load...

Za tip 2 valovitu kosu

Koristite ispire kao Styler

Za looser valovite kose I️ stvarno volim DevaCurl B'Leave-u, jer je to stvarno lagan, ali to daje valova dodatni poticaj i puno volumena.

Nanesite proizvod s vodom za definiciju

Kada se nanosi proizvod lokne, to je važno kako bi bili sigurni kosa je i dalje vrlo, vrlo vlažno. Na ovaj način proizvodi će pomiješati sa vodom i apsorbiraju u kosu. Ovo zadržava vlagu i držite bez vaganja na kosu. Na Madu ćemo često pospite malo više vode prilikom rada proizvoda kroz zadržati kosu vlažan. Marie [osnivač MaduSalon] naziva "krstio kovrdže."

Refresh primjenom proizvoda za ruke

Za osvježavajuće i valova i kovrče I️ stvarno volim oslobodi ga. Iako I️ da ga pištoljem u ruci i SCRUNCH ga u kovrče. Nekako je gusta i ne uvijek dobro prskati.

Za tip 3 kovrčavu kosu

Koristiti duboko uređaj kao Styler

Za tip 3 kovrče I️ stvarno volim koristeći Heaven u kosi kao Styler. To je stvarno hidrataciju i ima veliku količinu čekanje na vlastitu.

Koktel DC sa gel za borbu protiv frizz

Ako želite dodatne čekanje onda I️ dodati Ultra definirajući gel.

Za tip 4 Coily dlake

Koktel gel s pomada

Za tip 4 coily kose, moj kolega Shannon je došao do najboljeg combo da smo svi sada koriste. Miss Jessie Jelly Soft Curls s malom količinom Lijepa Mess. Možete miješati 2 u vašim rukama, primjenjuju svuda i otpetljati svojim rukama. Na čekanje od 2 pomaže da se drži kovrče malo izdužena, tako da i stvarno vidjeti dužinu namotaja.

Za vlagu

Da bi zadržali lokne hidratizirana, želite da budete sigurni da ugradi duboko uređaj u svoju rutinu, barem dva puta mjesečno. Sulfat free šampone su imperativ, sulfata može preko skine vlagu kose. Također, podalje od ulja, a većina seruma. Molekule ulja su zapravo prevelike da bi zapravo prodrijeti vratila kosu i završiti polaganje kao sloj izgraditi na kosu dok odbijanja zapravo vlage. Ako ne odaberete da koristite serum, pobrinite se da je rastvorljiv u vodi i bez silikona.

load...

Prilično sve ove kombo proizvod se može koristiti za pranje i otići. Možete emitirati suho, napa suvim ili difuzno. Koji god je praktičniji. Na Madu se trudimo da ne preporučiti ništa što bi vam je potrebna trebati kapuljačom za kosu jer je to očito nerealno.

Sada bih voleo da čujem od vas NaturallyCurly World: Kako ti koktel svoje proizvode prema vašim potrebama? Koji spaja najbolje raditi za vas?

Možete pratiti Devon na @hairbydev, a možete je pronaći, uz čitav tim pregib stručnjaka, na MaduSalon.

load...