Curly hair tutorials with loreal Paris evercurl | BA.inspinre.com
Modu

Curly hair tutorials with loreal Paris evercurl

Curly hair tutorials with loreal Paris evercurl

To je vrhunsko dostignuće zdrave glave kovrči: drugi dan kosu. Svi znamo da je prvi korak ka zdravijem kosa je shampoo manje, ali šta radiš kad se probudite na drugom (ili treći, ili četvrti) dan i treba da izgledaju svježe? Shannon, ranije poznat kao jedna polovina od najboljih prijatelja duo Te djevojke su divlje, tek je počeo svoju YouTube kanal ShannonTBoodram, a mi smo uzbuđeni da vidi svoju novu prirodnu putovanje odvijati. Kada Shannon počeo Te djevojke su Wild sa svojom najboljom prijateljicom Andrea, oni nikada ne treba da bude "cURus" (pregib gurua), ali tako da mnoge od njihovih pretplatnika su dopre za savjet prirodne kose - i možemo vidjeti zašto provjeri Shannon lokne ! 

Mi smo divlji o Shannon lokne previše, tako da smo oduševljeni da je zajednički drugog dana kovrčava kosa rutinu sa nama. Nekoliko stan obrte i jedan od naših omiljenih tehnika, poviti, će dobiti svoj drugi, treći ili čak četvrti dan uvojci u formi!

Da biste vidjeli cijeli izgled stilu od početka do kraja, i da čuju više o Shannon kanal, gledajte nju video!

Želite podijeliti ovaj tutorijal?

load...

NaturallyCurly

Mit da je prirodno kovrčava ili coily kosa je neprofesionalno je odavno zabranjen. Udružili smo sa YouTube sestre NaturallyGG da ti pokažem da postoji mnogo načina da nosite prirodnu kosu da rade bez obzira da li si medicinska sestra, kao što je Amber, ili računovođa, kao Carissa. Je NaturallyGG sestre započeli svoje kanal s praskom kada su obojica Big Chopped na YouTube-u, a od tada dijele svoje prirodne putovanje kosu s nama!

U ovom tutorial, Amber zajednički joj go-to frizura za posao medicinske sestre, Roll i Tuck. Ovaj stil nastavlja svoju kosu i iz nje lica, kao i ušuškava krajevima dalje tako da radi kao zaštitni stil!

Da biste vidjeli Amber i Carissa je izgled stilu od početka do kraja, i da čuju više o njihovom kanalu, pogledajte video!

NaturallyCurly

Nosite valovi u halo pletenice ovog ljeta za opuštenu frizuru koja će vas odvesti od plaže do glam noćnog izlaska. Niko je ovladao to bolje od kalifornijske megababe Jacquie sa YouTube kanala Style Mačići. Jacquie je jedna polovina valovite plavuša dvojac koji smatra da svaka žena treba da se osjećaju seksi, uvjeren, i kao seks bomba! Ona je čak i dizajnira svoju nakit, JNB stil, koji smo u potpunosti ljubavi u kancelariji.

Dakle, kada nam je potrebna valovite kose stručnjak da nam pokaže kako stvoriti najpoželjniji frizura ovog ljeta, znali smo samo koga da pozovem.

load...

Da biste vidjeli cijeli izgled stilu od početka do kraja, i da čuju više o Jacquie kanal, pogledajte video!

Što ćete trebati

Bobby Pins

Ovo tajno oružje će zadržati svoj "uradi na mjestu cijeli dan.

Kosa Tie

U Ouchless sorta će spriječiti lom za pramenove.

L`Oreal Paris EverCurl Sculpt & Hold krema-gel

Jacquie dodao jedna pumpa od krema-gel i distribuira ga lagano u cijeloj njenoj kosi prije početka za malo teksture i držite.

L`Oreal Paris EverCurl Silk & Gloss Dual Oil Care

A spritz u Dual nafte dao joj valovi sjajnom završnom obradom na kraju izgled.

Želite podijeliti ovaj tutorijal?

NaturallyCurly

load...