Curly frizura za naočare | BA.inspinre.com
Modu

Curly frizura za naočare

Curly frizura za naočare

Kada nosite naočare, može potpuno ubacivanja još vašem stilu ponekad i čini se kao gnjavaža kada je u pitanju ljuljanje kosu. Dok su neophodne za vid, oni mogu definitivno nered svoj izgled i odvesti vas iz osjećaj fab u sivilo u nema vremena. Iz dobiješ niti zaglavio kad ih skinem na frizure koje nemaju dobro ne mrežice sa svojim felge sve u svemu, to može biti okrutan svijet za kovrčave djevojka u čaše, a ponekad želiš da rock stil koji ide sa svojim vidi, bez ugrožavanja svoju viziju. Opkolili smo neke od naših favorita stilova da ti pomognem samo za ovu priliku.

Evo 5 kovrčava frizura za naočale će vam pomoći da se vratimo kontrolu nad svoj izgled!

1. Faux Hawk

Jedan od najboljih kovrčava frizura za naočale je promašaj jastreb. Možete dobiti volumena na vrhu i izgled kratkih strane, bez zapravo potrebe da reskirati brijanja kose. Mi volimo da to može biti i super neformalne ili formalne. To dobro radi s naočalama za zabavu, svježe vibe, i dodavanjem u ekstenzije, stvarno povišen stil čak i više.

2. Twist Out

Naravno, nije svaki stil za naočale nosili djevojke mora biti podignute frizure. Ponekad, morate pustiti te divne kovrče disati! Ovaj izgled je jedan od najlakših i odličan je za kada želite pun izgled da pokaže svoj teksture. Nama naturals nas vole dobar twist van, tako da ima smisla samo da se istakne jedna od najpopularnijih frizura sa svojim potpuno novim okvirima. Mi vidimo boo (pun namijenjen).

load...

3. Ananas Style Updo

Ovo je klasičan izgled koji pomaže kosu dalje od slušalice za čaše, ali i dalje vam daje neke igra na teksturu gore. Savršen za posao, školu ili igru, to prilično stil je go-to za naturals potrazi za stave kosu dok je još ostavljajući neke pramenove slobodi.

4. Afro Puffs

Još jedan od najboljih kovrčava frizura za naočale nosi djevojke je klasičan afro dim. Gotovo dva udisaja, ovaj izgled je sladak i mladalački, a da kosu od lica. Pokušajte ovaj sa par super na trend šarene okvire i okrenuti glave u stilu.

5. Bantu Čvorovi

Još jedan klasik iz dobrog razloga, to je pola-up-pola-down stil savršen za naočalama bez brige. Ovaj izgled igra jednaku pažnju na čaše i vaše lokne tako da možete stvoriti prekrasan balans za oba elementa svoj izgled. Možete čak i napišite bantu čvorova da se stvori potpuno novi izgled!

Kao kolega kovrčava djevojka sa naočarima, ja sam više nego uzbuđen da isprobate ove stilove i ne mogu čekati da ih dodate u mom arsenalu.

Da li ste kovrdžave sa naočarima? Javite nam u komentarima kako se nositi svoju kosu!

Želite više savjeta kao što je ovaj? Prijavite se za NaturallyCurly bilten!

load...