Curltalkers nudi zahvaljujući proizvodima koji menjaju život | BA.inspinre.com
Modu

Curltalkers nudi zahvaljujući proizvodima koji menjaju život

Curltalkers nudi zahvaljujući proizvodima koji menjaju život

U ovom mjesecu darivanja hvala, CurlTalkers nude svoju zahvalnost za proizvode koji su promijenili svoje živote.

Greatcurls: Za mene, to će biti teško haube za kosu. Prije ovog, bez obzira na kosu proizvod sam koristio, u kombinaciji sa "ne-topline" metode u stanju, bez proizvod mogao probiti moje zanoktice. Sada kada koristim čvrsti haube za kosu, sve dok proizvodi imaju sastojke znam raditi za moju kosu, to će biti ispravno uslovljeno.

Rudeechick: To je nemoguće suziti, ali moram reći da je moj Curl Jednostavnost peškir je tamo gore.

Laura Lee: CurlEase promijenio način na koji ja gledam na oblikovanje moju kosu. Otišao sam iz "O, ne, moram izdvojiti 2-3 sata da se osuši moju kosu!" na "Ura, prošlo je 30 minuta, a ja sam spreman da idem!"

Sexyspirals: Definitivno moja CurlEase ručnik, nema sumnje o tome - kako je rekao Lauralee, promenio moj pogled na količinu vremena bilo potrebno da se neka moja kosa prirodno vs. Brže, dugotrajnije rješenje ravnim peglanje. Sada ne moram izdvojiti čitav šest sati čekanja sa mokrom kosom, tako da može biti kovrčava, a moja kosa je zdravija i ljepše kad ne ispraviti svaki drugi dan.

load...

Isto tako, gledam dan sam dobio Kinky-kovrčava Curling Krema kao onog dana kada sam stvarno zaljubio u kao kovrdžave - definicija, skakanje, lokne, koliko je zdrav moja kosa osjetio jer nije smanjila zbog silikona. Istinski proizvod život menjaju!

IamDonna: Bez sumnje da bi bilo: CURL KEEPER !!!! Hvala vam CHS puno čineći ga!

RachelRegina: Shea aloe maslac i Fantasia IC gel ili gel Long pomoći. Hoćeš da pričamo o kovrče i spirale na steriods.Sent iz HEAVEN!

CurliLocks: Obično mislimo na oblikovanje, uređaja, i šampona. Ali nemojmo zaboraviti Haircolor !!! Hvala Boja Robert Craig za lagano pokrivanje moje sive i držim kosu zdravom, sjajnom i sretni u tom procesu.

Alexjoujou: Darcy je Botanički prirodne Svici Curling Jelly, Curls gel-les'C, CJ zaglađivanje gellee i KBB dlake mlijeko i onda gel (Abba, BRHG, Artec Textureline Volume, HESMU, itd)

Ovo su moje spajalice i idite na i uvijek mi dobro kosu! Oni također da vidim što je u stanju da uradi što je bilo otvaranje oko moje kose!

Za moju kćer je 100% Qhemet biološki Olive Med hidratantni balzam i najbolji proizvod ikada: Čičak Root Butter krema. Amazing stvari! Ako bih izabrao samo jedan između nas dvoje bilo bi QB BRBC bez borbe!

Redcelticcurls: Aubrey Organics uređaja: I, što je još važnije, combo od Knot danas i KCCC. To combo je bio moj prijatelj za nekoliko godina.

Koristite komentare ispod teksta da nam kaže ono što proizvodi / alati dajete hvala u novembru ove godine!

load...