Curlers kukuruz i sex curlynikki odgovara svima | BA.inspinre.com
Modu

Curlers kukuruz i sex curlynikki odgovara svima

Curlers kukuruz i sex curlynikki odgovara svima

Dragi Nikki: Kako spavaš sa svim tim viklere u kosi ?? !!! Jednom sam napravio Twist N Curl, i dok sam favorizuje rezultata, uvijače mi je dao glavobolju ujutro !! Molimo vas da dijeliti kako držiš glavu od boli, ali vaše kovrče nikad tako ne propuštaju!

A: LOL! To definitivno može biti neugodno ponekad, ali ja sam "ljepota boli" osoba, pa sam nositi s tim. Ja obično pobrinite se da spremno magnetnim ili štap valjcima za brade, ili samo ispod. Na taj način, kada sam legao na mojoj strani, ne mogu okrenite obrtima i valjaka preko jastuk tako da sam ležao stan i udobno. Tokom noći, ako bilo koji od klipova (od korijena) počinje da boli ili kopaju u moj skalp, ja istresem ih i baci ih na pod!

Dragi Nikki: Kad god radim Twist-n-Curl, obrtima izgledaju odlično, ali oni izgledaju tako suho. Ja sam koristeći iste proizvode koje koristite (Pantene R & N za duboko liječenje, DevaCare One & Jessicurl WDT za postavljanje preokreta.) Da li postoji nešto drugo Ja nedostaje da izgleda sjajno (kao što je vaša! :)

load...

A: Možda je rođena s it.maybe je HENNA! Moja kosa je prirodno sheeny, a kane je definitivno poboljšane ovaj (zajedno sa bogatim uređaja). Već koristite vlagom bogate proizvodima, tako da ste to pokrili, ali ponekad, manje je više. Svaki sada i onda, kada sam grubu sa proizvodima, dobijem dosadan cast preko moje kose. Možda je vaša kosa će proći bolje ako koristite DevaCare One (iznos četvrt-veličine za svaki pola), i da jednostavno zatvorite krajeve sa Shea? Pogledajte kako vi to tretira i prijavi se!

Također, ako boja kane je plaši, provjerite u cassia-bićeš dobiti sjaj bez crvene boje.

Dragi Nikki: Kad sam češlja kroz mokru kosu, to je do ramena, ali kada se osuši, pa se skuplja oko dužine klipa-školjku. Šta mogu da uradim / koristiti za sprečavanje nekih skupljanja?

A: Skupljanje dolazi sa teritorija od prirodne kose. Henna može smanjiti skupljanje za kratko vrijeme, ali to nije nužno slučaj za svaku kovrdžava. Ako ste trenutno oprati i odlaze, pokušajte uvijanje, valjak postavljanje, TnC'ing ili srerujemo vaše mokre kose. Neka se zrak u potpunosti osuši, uzmite ga, i paperje. Wet postavka znatno smanjuje skupljanje.

Nekada sam protegnem korijeni na priliku da postigne potpuniji, duži izgled. Ova kosa tip definitivno radi, ali molimo vas da ga koristite štedljivo. Udarac friteza ne treba postati oslonac svoj arsenal!

Nakon mog pranja i pokretu bio potpuno sušenje (ovo je vrlo bitno), ja bih zgrabio komade kose i eksplozije korijena (sa toplog zraka) sa difuzorom ili zraka koncentrator prilog. Pogledajte korak 8 ovog Miss Jessie Vodič za vizualni. Ja bih to sve dok većina kosa bila stretched.taking oko 5 minuta ukupno. Krajnji rezultat je bio veći, pufnastije kovrčava amo da će trajati do vlažnost ga udariti, ili ga je mokar.

Nedavno sam otkrio da je povlačenjem vaše svježe postavljeni i sušeno kosu u labavu ponija preko noći, daje iste rezultate kao i za kosu trik udarac above.with mnogo manje stresa i oštećenja, naravno! Ovo je moj novi spavanje routine.I ili ostaviti ga ili povucite ga u visoku ponija.

Dragi CurlyNikki: Kako hidratizirati kosu bez upropastiti stil?

A: Ovo je toughy, i moram priznati da ima dana da sam izabere ljepota više vlage, lol. Nije dobro. Kada sam se odlučiti za veće kovrče (magnetska valjci), to je mnogo lakše da se prijave shea maslac ili Deva oslobodi ga do kraja. Ali, kada želim kraći, puniji kovrčava bob (štap valjci), ne želim da se poremeti malo kovrče, pa obično sam ih ostaviti na miru :( Ključno je da se počne sa pravilno hidratizirana kosa. Deep poslastica / stanju sa hidratantnim uređaj, isperite i primijeniti bogat odsustvo-u, i budite sigurni da zapečati krajevima. Ti koraci su od ključne važnosti, i da hidrira na dan 2, 3, ili 4 manje važno.

load...

Kada sam odabrati da vlaže mojim krajevima, ja koristim proizvod koji grudve kovrdže (Shea ili Deva), a ne onaj koji će izvagati ga ili Frizz je (hidratantne kreme na bazi vode ili hidratantnu kremu na bazi ulja).

Dragi CurlyNikki: Da li nam reći sve vaše kose tajne?

A: Naravno! Svi znate o svakom omiljeni proizvod, svaki neispravan proizvod, svaki uspješan pokušaj stil, svaki neuspjeli pokušaj stajling. Čak i moj seksualni / spavanje rutinu (koja promijenio, usput-nema više hauba !!!). I dijeliti sve jer je terapeutski za mene, a koristi ti prekrasna chicas!

load...