Cozys Corner za djecu 7 | BA.inspinre.com
Modu

Cozys Corner za djecu 7

Cozys Corner za djecu 7

Pitanje: Znam da je vjerojatno prerano za reći i kosa joj je tekstura će vjerojatno promijeniti, ali ne mogu reći razliku između kovrče i cowlicks. Imam 2 dječaka - jedan s debelim, gruba, ravna kosa, a drugi sa tanku kosu koji će verovatno biti valovit da je duže. Moja djevojčica je 8 mjeseci stara sada sa tanku kosu koja je mnogo tanji od bilo koje od dječaka. Ona ima nekoliko područja u prednjem na desnoj strani i na stražnjoj lijevoj strani koji su Vam da se držimo se više nego što je to kada su bili kraći. Kako mogu reći da li je ona će imati prekrasne kovrče, ili da li će se boriti cowlicks cijeli svoj život?

Cosy A zalizak je kosa koja raste u kružnom smjeru, tako da možete reći zalizak gledajući korijena da vidim u kom pravcu se kosa raste. Najtipičnije problem sa cowlicks da kosa koja je drži gore. Da biste to spriječili, ne smanji zalizak Ukratko, to je ono što ga čini braniti se. Umjesto toga, pri rezanju kose, ostavite zalizak duže od ostatka kose. Također, ne bore sa zalizak. Češlja ga u pravcu raste.

Pitanje: Čekali smo za moju kćer da konačno dobiti neke kosu, ali sada kada je tu, pronalazio sam da je to ludo neposlušnu i teško upravljati. Proizvodi Pokušao sam se stvarno ne radi više. Znam da je ovo tek će dobiti teže upravljati kao njena kosa raste osim ako počnem sa modifikacije proizvoda sada. Njena kosa je jako dobro i vrlo neposlušnu - eventualno 3A. Volio bih neke preporuke proizvoda.

load...

Udoban: Pronalaženje pravog proizvodi će biti suđenje i proces pogreške za svoju ćerku, baš kao što je za vas! I definitivno preporučujemo da koristite preparati posebno za djecu, tako da će na potrebe vaše kćeri. Za tanku kosu, ne želite da izvagati ga sa teškim proizvodima. Tako Ugodna ima 2 različite proizvode koji bi trebao pomoći u sprečavanju kovrča i upravljanje kosu. Pokušajte Kooky Kiwi Styling krema. Možete ga koristiti na mokru ili suhu kosu. Samo SCRUNCH ga u njenoj kosi kad god je potrebno ukloniti kovrče ili pomoći da se redefinira kovrče. Također možete pokušati Groovy grožđa sadrži alkohol Styling Gel. Koristite malo ili puno, ovisno o visini čekanje ona zahtijeva.

Pitanje: Trebam pomoć / savjet za kosu moje kćerke. Ona je 3c / 4a i 9 godina. Njena kosa je jako dugo - barem sredine leđa. Ona nije u stanju da uradi svoju kosu još. U kojoj dobi treba kćeri moći oprati / stanje / češalj / stil vlastite kosu? Ona ima još nekoliko godina dok će ona biti potpuno nezavisan, ali u međuvremenu je trebalo da bude učenje dobar grooming navike i učestvovanje u svom dotjerivanje.

Udoban: Preporučujem praksom u večernjim satima ili vikendom kada imate slobodno vrijeme. Nikada ne pokušavajte da je nauči kada se žure da je odvedemo u školi ili u žurbi. Imati vremena da eksperimentišete i prave greške će se stres iz procesa grooming.

Pitanje: Moja kćerka je došao kući sa vaške. Ovo je naša prva iskustva, tako učimo kako idemo. Ona također ima relativno kovrdžave kose i lako zapetljanja. Proizvodi over-the-counter su u osnovi sve otrov / kemikalija. Mi smo jedan krug i gotovo su joj uništili vlasišta, a kosa joj je izuzetno suha. I moramo napraviti još jedan za sjednicu u 10 dana. Da li postoji sigurnija alternativa?

Udoban: Ako odete online i tražiti lice sredstava, primijetit ćete da postoji mnogo različitih škola misli o tome kako se nositi sa vaške, i to stvarno ima veze sa vašim ličnim filozofiju u vezi tretmana. Preporučujem pogledate sve alternative na liniji, a zatim razgovarati sa svojim pedijatrom.

Pitanje: Nedavno sam došao da shvate kako prirodno kovrdžava kosa je lijepa. I kako sam naučio toliko godina da je prirodna kosa je loše. Moja sestra u zakonu je na isti način, i uvijek želi da ispravi kosu moje nećake. Trudim se da je ubedim da volim i zaustaviti češljanje. Koje predloge da joj dam tako da mogu raditi sa kosom svoje kćeri, a ne borbu protiv njega. Osjećam se kao moja nećaka mogao naučiti da prihvati joj prirodna tekstura, ako joj je mama bila više pozitivno o tome.

load...

Udoban: Ja bih da neko bi me naučila tu lekciju kada sam bio dijete. To bi me spasio hiljade sati sa fen pokušava ukrotiti moje kovrdžave kose i kovrče! Možda možete frizuru vaše nećakinja i pokazati svoju sestru kako je lepa svom prirodnom lokne su! Pobrinite se da nikada ne pere kovrdžave kose, i češlja se samo u kadi. Nakon kupanja, SCRUNCH kosu styling krema ili gel za poboljšanje kovrče i zadržati kovrdžanje besplatno. Neka kosa osuši prirodno ili feniranje sa difuzorom. Kada je kosa suha, ponovno poviti sa glavom naopako dodati tijelo i zvuka. Možete učiniti i sa malo krema koja glatke kose. Sretno!

Za više informacija o kupnji Tako Cosy proizvoda, posjetite CurlMart.

load...