Cozys Corner za decu | BA.inspinre.com
Modu

Cozys Corner za decu

Cozys Corner za decu

Pitanje: Moje 3 godina ima vrlo fine, valovite kose - još uvijek nekako kosa kao beba. Ona je apsolutno mrzi da ga brušenog ili češljani, ali je dobro tolerira pranje kose. Pitam se da li postoji neka vrsta proizvoda mogu staviti u toku kadu koja će se spriječilo završiti fly-away i neuredan izgled.

Udoban: To je velika da ona ne smeta šamponiranje. To je više nego pola bitke! Ja bih rekao da, ako joj je udobno u kadi, ti si pametan da traže načine kako bi se povećala to. Nakon šamponiranja, pokušajte Tako Cosy Lucky Lime Pre-raščešljavanje kose tretman u kadi sa češljem širokim zupcima. Ne samo da ga nježno ukloniti zaplete, ali pomaže u sprečavanju Flyaway kosu. Što se tiče držeći je uredan tražim, povlačeći ga natrag i iz nje lice slatka klip može biti vaš najbolji kladiti dok ona prolazi kroz ovu fazu.

load...

Pitanje: Moja najstarija kćerka (9 1/2) ima skoro dužinu struka, izuzetno gustu kosu. Nekada je bilo potpuno ravno. Oko godinu dana, primijetio sam valovi / talase pojavljuju. Danas Primijetio sam malo spirala na frontu. U ovom trenutku, ona je još uvijek koriste šampon i regenerator, i četkanje je u jutarnjim satima. Njena kosa postaje vrlo masna pri korijenu i kosa joj je da bude vezan natrag u školu. To nije neposlušnu u ovom trenutku, ali sam se pitala da li da se išta radi drugačije?

Udoban: Znate kako kažu: "Ako nije slomljena, ne to popraviti" Ako joj je kosa nije kovrdžava, onda ne bih brinuti o radim nešto drugačije za masnu kosu, pokušajte pranja dnevno, lagano. Masirajući vlasište prstima širenja sapunice oko. Ako želite poboljšati njene valove, trebalo bi da razmislite šišanje sa dugim slojeva. Teška kosu težak niz kovrče, sprečavajući "odskočiti". Vaš najbolji kladiti se će razgovarati sa stilistom i dobiti preporuke.

Pitanje: Ja sam mama 4-godišnji Paige, koji je dugo vrlo dobro neposlušnu kovrčavu / valovite kose. Nisam siguran da li je ona 2b ili 3a, jer je ispod dijela joj je kosa kovrdžava (uključujući uvojke), ali vrh je talasasta. To je prava noćna mora! Ona uvijek izgleda neuredno i stvarno je potreban neki savet o tome koje proizvode mogu koristiti kako bi se poboljšala uvijanje i borbene frizzies. Trebalo je da se točno u drugačijim stilom za poboljšanje curl? Ja nemam kovrdžavu kosu tako da nemam pojma.

Udoban: sitnog nastaje kada se mrsio kose zanoktica. Ovo se često uzrokovana četkanjem kovrdžave kose. Kovrčava kose ljudi ne treba da pere kosu. Umjesto toga, pokušajte to nakon kupanja: "SCRUNCH" Dakle, Cosy Groovy grožđa gel za oblikovanje kose u Paige kosu. Pustite da se osuši prirodno ili sa difuzorom. Njen kovrče će se povećati i kovrdžanja-free! Što se tiče frizuru, treba razgovarati sa iskusnim stilist koji može preporučiti odgovarajući stil za njen tip kose i oblik lica.

Pitanje: Ja sam mama od 5-godišnje Audrey. Ona ima 3b / 3c uske kovrče, ali sam mrtav-ravno kose Azijski mama. Ja sam samo češljati njenu kosu prstima, ali ona i dalje mrzi. To je tako suho ovdje u Koloradu, a čini se moram da ga češlja dva puta dnevno da bi izgledalo dobro. To je tako teško oblikovati svoju kosu, izgleda kosa joj da prekine lako. Mislim da joj treba šišanje, ali ne znam gdje da je vodim. Bilo koji ideja?

load...

Udoban: Pravilna frizura je od ključne važnosti za kovrčavu kosu. Da pitate prijatelje i ljude koje upoznam čija je kosa je slična Audrey gdje idu za šišanje. Lični preporuka je uvijek bolje. Zašto ona mrzi kad češlja svoju kosu? Da li je to zamršena? Da li je to neugodno za nju? Preporučujem da koristite Tako Ugodna Lucky Lime PreDetangling tretman dok se kupate. Nakon šamponiranja, nanesite veću količinu, a zatim češlja kroz sa širokim zubima češalj. Češalj treba klizi kroz kosu. Ona će vjerojatno čak i uživati!

Pitanje: Dakle, nakon sedam godina gledanja drugih roditelja bave lice, moja kći došla kući s njim. Ona ima debele, duge kovrdžave kose i čini gotovo nemoguće dobiti češalj kroz nju. Neki prijedlog?

Pitanje: Mogu li nešto da uradim da spriječi lice tako da nikada nećete morati da ponovimo ovo? Svako ko je ikada bavio vaši će vam reći da je to noćna mora. Prevencija je svakako ključ! Koristite BOO! Šampon i regenerator. To plaši daleko lice prirodno! Boo je prožet čisto ulje čajevca, koji je poznat najjači prirodni lice repelent postoji. Radi način citronele radi na sprečavanju komaraca. Lice se odbijaju mirisom ulja čajevca. Ako koristite BOO! dnevno, trebao bi biti siguran.

Pitanje: Ja sam u srednjoj školi sa 3b / 3c sredinom leđa dužine kose. Nosila sam kosu u školu gotovo po prvi put, a ujutro je izgledalo tako dobro. Ali stavio sam ga kasnije jer je bila prevelika i poofyish. Dakle, koliki bi ti rekao je prevelika?

Udoban: Nema pravo ili pogrešan odgovor o svom frizuru. Stil je vrlo lična stvar, i svako ima svoje ideje i željama. Važno je da budeš zadovoljan kako vaša kosa izgleda. Kada kažete "pufnastu," da li mislite neposlušnu? Da li vaši kovrče ostanu u cijeli dan ili da su dobili neposlušnu i fuzzy? Pokušajte koristiti Tako Ugodna Kooky Kiwi Styling krema nakon što osušite kosu. To bi trebalo da pomogne u kontroli kosu i spriječiti na "puf".

Za više informacija o kupnji Tako Cosy proizvoda, posjetite CurlMart.

load...