Cozys Corner detangle 2 godine | BA.inspinre.com
Modu

Cozys Corner detangle 2 godine

Cozys Corner detangle 2 godine

Pitanje: Moja kćerka je stara 2 godine i ima bijelo-plava uvojke. Ona ima toliko čvorova i svako jutro zapetljanja; to je strašno pokušavam da češlja! Možeš li predložiti proizvod za mene da pokušam na nju? Hvala vam puno na pomoći.

Udoban: Niste sami! Zamršenu kosu je broj 1 problem koji smo čuli od naših klijenata. Imam dva prijedloga za vas. Prvo pokušajte Tako Cosy Lucky Lime Pre-raščešljavanje tretiranja. To je novi način da se bave čvorova. Stvorena je za korištenje u kadi sa češljem širokim zupcima. Nakon šamponiranja, nanesite veću količinu tretman kose način na koji bi se uređaj. To zaglađuje kutikule i da će vam omogućiti da češlja kroz zaplete bez oštećenja kose ili bol! Isperite kada završite. Formulacija također ima puno uređaj svojstva, tako da možete čak i preskočiti uređaj ako želiš! Drugo, za pomoć kada niste u kadi, koristite Tako Cosy Detangler i koji se ne ispire. To će pomoći da se održi bez uplitanja kosu i da će izaći čvorove se u pokretu!

load...

Pitanje: Moja kćerka je gotovo 3, a ona ne uživa uzimajući joj kosu češljana. Ona ima vrlo čvrsto, neposlušnu kovrče. Ona je pola filipinski i pola Black. Ja ne želim da pletenicu svoju kosu kao ja više savjetovati da radim. Da li imate bilo kakve prijedloge o tome kako ja mogu naučiti raditi s njom loknama?

Udoban: Čini mi se da imate dva pitanja: kako pomoći kćeri da joj je kosa češljana i kako se nositi s njom neposlušnu kovrče. Održavanje bez uplitanja kosa će vjerojatno pomoći vašem kćer dogovor sa uzimajući joj kosu češljana. Vidjeti odgovor na pitanje broj 1 za savjete o sprečavanju čvorova. Drugo, uče da rade sa njom loknama će biti proces naučiti-as-you-go. Trebao bi da se proizvod koji će vam pomoći glatka kosa joj je da spriječi kovrče koje vi govorite. Preporučujem Tako Ugodna Kooky Kiwi Styling krema, koja je vrlo lagana i daje prirodan izgled i dojam. Jedna od stvari koja mi se sviđa kod ovog proizvoda je da možete ga koristiti na mokru ili suhu kosu, tako da je odlično za brzu pomoć prije škole ili kada samo treba malo last minute pomoć, a to je također velika odmah nakon kupanja na SCRUNCH u njenu kosu kako bi održao kovrče i spriječiti kovrdžanje.

Pitanje: Moj 2-godišnja kćerka ima kosu koja je ravniji ispred i čvršće u leđa. Kada se pere i sušenje, njena kosa izgleda lijepo. No, nakon nekoliko sati (kada se voda osuši), to nadima veliki put. Nakon nekoliko dana, kosa joj se jako suha. Proizvodi Pokušao sam rad za nekoliko sati, a onda se čini da se osuši joj kosu. Želim proizvod koji će pomoći u održavanju njene lokne i pomoći će zadržati svoju kosu hidratizirana i sjajna. Koje proizvode preporučujete?

Udoban: Zvuči kao prva stvar koju trebate učiniti je stanje! Ako joj je kosa isušena, morate usloviti svaki put kad se kupa. Preporučujem Tako Ugodna Sweet Strawberry regenerator sa slatkim bademovim uljem za zaključavanje proteinima vlagu i pšenice na glatkom i štiti vratila kosu. Kako bi održao kovrče i zaključati u vlage, poviti u So Cosy Kooky Kiwi Styling krema nakon kupanja. Također možete koristiti kad god je potrebno da osvežite kovrče.

Pitanje: Ja sam iz zemlje prave kose, tako da sam zbunjen o tome kako raditi s kovrčavu / kinky kosu moju Biracial kćeri. To je vrlo zdravo. Ali moj glavni problem je u tome kad se probudi ujutro, ona ima taj masivni nered kose. Ima li nešto što mogu učiniti da će ga spriječiti da postane zamršen nered u jutarnjim satima. Žao mi je kad moram izabrati sve to, i znam da ne bi trebalo da je prati svakodnevne ili će se osušiti. Mrzi to i čini je stvarno lud (da će biti 1 naredne sedmice).

load...

Udoban: Niste spomenuti dužinu kose vaše kćeri, ali ako je moguće preporučujem stavljajući ga u labavu pletenicu ili pony pred spavanje da spriječi zaplete koji se javljaju kada se kreće u snu. Također pokušajte satenski jastučnice, čime se smanjuje trenje, čime se smanjuje zapetljavanje. U pravu si da je nepotrebno da se opere svaki dan, ali možete uvjetovati onoliko često koliko ona kupa. Osim toga, koristeći Tako Cosy Detangler i koji se ne ispire će pomoći u čvorovima i stanje u isto vrijeme. To je u redu da koristite na mokru ili suhu kosu.

Pitanje: Treba mi pomoć sa kosom moja 2 godina kćerke. Ona ima kovrčave uvojke iz bradu. Ali je kruna kao AS može biti. Koje proizvode bi trebalo da koristim (prvi timer, čak i za mene) da biste dobili više kovrče na vrhu?

Udoban: kosa Vaša kćerka može se mijenja i nije neuobičajeno da vidi dijete sa dva različita tipa kose. Ja bih preporučio konsultacije sa dobrim stilistom koji možete savjetovati o vrsti reza vaša kćerka treba da ima. Zvuči kao nekoliko slojeva na vrhu može dodati malo tijelo i lokne na krunu, ali je teško reći ne vide svoju ćerku. Trebalo bi pokušati koristeći svjetlo stil gel koji je bez alkohola (tako da neće osušiti kosu) ovako Cosy Groovy grožđa Styling Gel. To će pomoći u održavanju kovrče na dnu i pomažu držati tijelo na vrhu.

load...