Čaršav crv nedelje: Kristal (doza stila) | BA.inspinre.com
Modu

Čaršav crv nedelje: Kristal (doza stila)

Čaršav crv nedelje: Kristal (doza stila)

Moje ime je Crystal, rođen i odrastao u Sjevernoj Jersey. Ja sam kovrdžave entuzijasta, stiliste, brend influencer, bloger, i pekar. Ali pored svih tih hobija imam karijeru u stilu. Ja sam trenutno Stilist za "Century21 Robne kuće" eCommerce trgovinama. Ja radim u foto studiju, gdje smo pucati i stil sve robe i kreativne transparente za lokaciju. To je savršena karijera za mene, kao što sam sebe smatram kreativna osoba; zbog čega sam i uzeti interes svih mojih hobija, kao što sam ih naći da bude kreativan utičnicu.

Ja sam grli i nosi moja prirodna kovrče oko 4 godina.

Prije toga, stalno sam nosila moja kosa ravna i radije ga na taj način. Uvijek sam mislio da mi je kosa izgledala bolje kada sam imao pucanja. Tek sam odlučio da moje istraživanje i naučiti kako pravilno briga i stil moje prirodno kovrčavu kosu, da sam tada počeo da prihvati i zagrli svoju kosu u svom prirodnom obliku.

Moje "tip kose"? Kovrčava Blonde Bombshell!

Haha! Volim svoju kovrčava brave, oni su negdje između labave talasa i čvrsto pregib, ja ih zovem pomfrit ponekad. Pretpostavljam da bih rekao da imam glavom punom meke, skokovito, spiralno kovrče.

load...

Ja obično ne prolaze teksturu kucanja sistema. Ja obično samo da imam kovrdžavu kosu, tako da ja ne često dobiti tehničku i koriste termini teksturu da opišem moje kovrče. Volim eksperimentirati s različitim proizvodima za kosu i rutine. Nije važno da mi, ako neko kaže da je proizvod je za određenu pregib obrazac - Ja sam još uvijek ću ga probati za sebe.

Ja pripremim za dobar dan kosu noć prije.

Naučio sam kako da volim svoju karakteristike i prestani da se uklope u percepciji tuđe ljepote.

Da sam bilo dozvoljeno samo tri stvari na pustom otoku.

Prvi bi bio moj DevaCurl jedan uslov, jer je lako dobija sve one dosadne male čvorova i ostavlja moje kovrče tako meka. Ja ga koristiti i kao odsustvo-u ili pregib obnavljanje - radi na toliko različitih načina.

Govoreći proizvoda sa višestruke koristi, moj sljedeći izbor bi trebalo da bude moj nerafinirani kokos oi l. Mogu ga koristiti za duboko stanje moje kovrčava brave, ili ga koristiti na mom ispucale usne ili sušene kože.

Na kraju, ja bih treba moja širokim zub češalj. Ponekad jednostavno nisam za prst raščešljavanje. Pogotovo kada je moj uvojci su odlučili da se sudare i zavrtite oko drugog stvaranja onih dosadnih čvorova koje je teško izaći, ali to je kad mi je pri ruci kicoš širokim zub češalj ulazi u igru.

Kroz moje putovanje, naučio sam kako da prihvate i prihvatiti sebe za koji sam ja.

Naučila sam kako da pusti neke nesigurnosti, prihvatiti moje prirodne karakteristike, i da se volimo ono što me.ME! Naučio sam kako da volim svoju karakteristike i prestani da se uklope u percepciji tuđe ljepote. Moja kovrčava kosa je dio mog identiteta i sam naučio da se zaljubi u to. Sam uzeo vremena da nauči pravilno načina brige za moju kosu i njen jedan od najboljih stvari koje sam ikada učinio. Moja kosa je postao jedan od mojih omiljenih karakteristika o sebi. Ništa nije bolje nego taj osjećaj kada ste konačno došli do tačke u kojoj ste sada prihvatiti nešto što smo pokušali promijeniti za većinu svog života.

Držati sa mnom! Instagram: @Style_Dose | Blog: StyleDose.com 

load...
load...