Cara-ov valovit režim kose | BA.inspinre.com
Modu

Cara-ov valovit režim kose

Cara-ov valovit režim kose

Cara je NaturallyCurly Grafički dizajner sa 2c valovite kose. Ona pere kosu nedjeljom i voli da zajedno pranje srijedom. Kao i većina wavies, njena najveća kosa borba je njeno zadržavanje talasa volumunious, ali uz malu pomoć Izbor Proizvodi ovih urednika, evo kako ona stalno ih tražim punu & fabulous!

Wash Rutinska

Vrlina Pink šampon i regenerator

Vrlinu Smooth linija čini joj je kosa super mekana i sjajna. Ona nije znala šta sa kosom da to prvi put da je koristila liniju jer joj je pranje i go sušene tako meka da je nekako ravna. Ali kada je difuzno svoju kosu i da li joj je isječak trikovi dobila volumen!

Carmella Marie Deep regenerator

Ovaj uređaj je nešto što bi mogao slučajno jesti. Izgleda kao roze smoothie i ima šlag teksture. To čini joj kosu mekom i hidrirana. Cara voli da duboko stanje sa ovim oko svake druge nedelje i koristi kapa za tuširanje za oko pet minuta.

load...

Styling Rutinska

Treluxe ostaviti-u

Iako Cara obično ne kao voćni mirisi za losione i proizvode za kosu, ona voli ovo odsustvo-u jer miriše na svježe pitu od jabuka. Mislim, ko ne voli miris pite od jabuka? Ona se odnosi ovo na njoj natapanje mokru kosu, a zatim scrunches.

Salon Pro Exclusives Twin Olive Maksimalna Hold gel

Cara ne uvijek koristiti gelove, ali ona kaže da je ovo jedan zaista dobro radi! Ona je to grablje kroz nju talasa, scrunches a zatim obavija svoju kosu peškirom.

AG rosehip balzam

Budući da Cara ima dizajner oka, ovaj paket je stajao do nje! Mislim ko još gravitirali prema proizvod samo zbog sladak ambalaže? Ona koristi ovaj kada širenje kako biste zaštitili svoju kosu od vrućine. Savjet: Kada kosa je ručnik suha, SCRUNCH to u kosu i difuzne naopako.

Vitabrid tonik za kosu

Potrebno je par na sekundi da počne, ali se hladi i umiruje, a možda i dodao neke zvuka. Nanesite ovu nakon širenje.

Osvježiti

Kovrčava kosa Solutions H20 boca vode

Ona ne samo da koristi ovu bocu s vodom osvježiti svoju kosu, ali i zalivanje nju biljaka. Kad se ujutro, ona Magli glavu sve gotovo, onda stavlja u malu sprej na odsustvu-u. S obzirom da je ispred nje kosa ne drži svoje pregib, kao i leđa, ona uzima dva prednja sekcije pola njene kose i stvara malo prostora lepinje sa klipa. Zatim, potrebno ih kasnije u danu, trese ih i ona je van!

Uravnotežen Guru vlasište ulja

Svi Balanced Guru ulja mirišu odlično, a oni da joj skalp lepo. Ona se odnosi ovo ulje da joj skalp jednom nedeljno.

Eva NYC volumena u prahu

Kada Cara kosa postaje malo stan kasnije u sedmici, ovo je njen go-u! Ona se odnosi malo praha na njoj korijene i trese ga daju volumen.

Tijelo

Reshma kurkuma sapun

Kurkuma je trendi sastojak pronađeno je nekoliko kozmetičkih proizvoda u posljednje vrijeme. Cara voli prikupljanje sapuna i ona voli ovaj jer ima suptilan miris i čini joj osjećati čisto.

load...

Supergoop Unseen krema za sunčanje

Budući da Cara ima vrlo fer kože, krema za sunčanje je jedan od njenih bitnih životnih potreba. Ona voli to suncreen jer je jasno-to ide na kao gel, vrlo mekan i luksuzan!

Da li imate Vrsta 2c kosu? Javite nam šta sveti gral su u komentarima kako bi drugi 2c može naučiti od vas!

Da biste vidjeli ostatak dobitnika nagrade urednika od 2018. Godine, pogledajte kompletnu listu ovdje

load...