Bori se za aktivnu djevojčicu u kovčezi | BA.inspinre.com
Modu

Bori se za aktivnu djevojčicu u kovčezi

Bori se za aktivnu djevojčicu u kovčezi

Proljeće i ljeto sezone donijeti sunce, vlaga, bazenske vode i izvan vremena za djecu. Za djecu sa loknama to znači puno zabave i naravno, frizz!

Za mališane u bijegu, kvalitetno vrijeme izvan je važno. Stoga, da im kovrča kosu bez rutine kratak i jednostavan.

Izbori sitnog za kovrčavu Kids

Wash Day Rutinska

Šampon

Prvo, šampon svaki dan zaustavlja. Iako oni mogu imati znoj, plivala i ran, šampon nagomilavanje će izazvati samo kosa okna da se stvori više frizz. Umjesto toga, operite kosu sa vodom i uređaj na dnevnoj bazi i ostaviti šampon za svaki-drugi dan, ili čak svaka dva dana.

Ravnanje kose

Koristite veliki zub češalj dok u kadi ili tuš, i ne pere ili češalj nakon toga.

load...

Stanje

Budite sigurni da ode u neki uređaj previše. Malo Suave ili VO5 jagoda i krema može učiniti čuda da pomogne početi rezanje dolje na frizz. Tu su i neke velike sprej ostaviti-u uređaja i detanglers na tržištu - samo budite sigurni da se onaj sa najviše količinu vlage za brave vašeg djeteta.

VIŠE: must-have Detanglers za kovrčavu kosu

Curly Rutinska

Jednom week- ovisno o debljini kose vašeg djeteta - koriste kašičica maslinovog ulja za pranje kroz kosu. To će pomoći da se zdravom, sjajnom i kovrča slobodan kao dobro.

Zatim, koristite grumen gela u kosi da zadrži pod kontrolom. Obično nikla veličine četvrt grumen će učiniti. Spread ravnomjerno u cijeloj svoju kosu i ostavite da se osuši. Ako je potrebno da osušite kosu malo više, koristite stari t-shirt je da prevaziđe kosu i ostavite ga vlažno.

Ako imate kovrče, znate spava na saten svile jastuk slučaju može pomoći puno - i to može učiniti isto za svoje dijete! Oni će vole "svilenkasta" pogled na njihovu posteljinu i pomoći će držati pregib obrazac, a neće biti trenje između kose i bilo grubo pamuk, tako da njihova kovrče neće kovrdžanje noću.

 

Play Time

Jednom play time hitova biti sigurni da budu spremni sa sprej bocu u Tote. Ako vaše mališane razviti neke kovrče kao oni igraju, koristite sprej mister za reaktiviranje proizvod (e) u kosi - samo nekoliko sprejeva i viola ', prilično kovrče pop back up! Ako si strani bazena ili na plaži, mix neki uređaj i lavande nafte pada u mister bocu s vodom, tako da se malo vlagu i čišćenje previše.

Trčanje i prevrtanje svakako može uzrokovati trenje na kosu, to je razlog zašto čuvanje puno "jao-manje" trake za kosu i gumice za kosu u vašem tote također mogu biti od pomoći za toplog vremena igranje. Pokušajte srerujemo više brava na visoku aktivnost dana previše, to će zaštititi kovrče iz kovrče tokom igranje ili dok plivanje. Nakon pletenice se suše, izvadite ih i vaše dijete će ostati prilično, skokovito, sjajne kovrče i valove!

load...
load...