Borba protiv suvog, sunkovitog namotaja | BA.inspinre.com
Modu

Borba protiv suvog, sunkovitog namotaja

Borba protiv suvog, sunkovitog namotaja

Svako fizičko želi izgledati ljetno vrijeme dobro i bez brige pražnjenja vlage iz izlaganja suncu i hlora. Suhoća je glavni krivac za većinu, ako ne i sve, problemi kose. U cilju održavanja dužinu i sjaj, kosa potrebna vlaga. Jer gruba, coily teksture su sklonije iskustvo suhoće, pojačanja vlage su od suštinskog značaja.

Uklonite nagomilavanje

Iako naturals rave preko ko-pranje, neke od najhvaljenijih apoteka uređaji su prepuni silikone. Da, znam da je klizanje oseća neverovatno za sada, ali nakon gomilanje proizvoda je suhoća kao ni jedna druga. Ako vaš uređaji ne sadrže vodu rastvorljiva silikone, možda je vreme da se prebacite ga. U Bobeam Cheris Hibiscs šampon Bar je odličan za uklanjanje viška naslage iz vašeg vlasišta i kose. Je sredstvo za čišćenje bez sulfata ima emolijenasa uključujući kokosovo ulje i shea maslac koji dodaju vlagu i spriječiti skidanje.

load...

Odlučuju za Co-pranje

Najprirodniji coilies Radujem se pranje i otići sezone. Odličan način za rock vaše skupljanje, smanjiti vrijeme i povećati vlagu kosi je ko-pranje. Problem je pronaći pravi proizvod koji neće oduzeti vašu namotaja prijeko potrebne vlage, ali će i dalje očistiti svoj namotaja od prljavštine i lakih nagomilavanje proizvoda. Kao što sam ja CoWash čišćenje regenerator pruža čist pranje bez skidanje utiče šampona. Iako se proizvod ne sadrži silikone, doživjet ćete veliki slip nakon primjene liberalnih iznosi svoj pramenove i otpetljava ili sa širokim češalj zub ili prstima. Neka ko-pranje odstoji 3-5 minuta omogućava da eliminiše vlasišta otpadaka i gomilanje proizvoda.

Ostavite-u-uređaji

Ostavite u uređaji su odlično rješenje za pomlađivanje vaše namotaja nakon manipulacija u procesu pranja. Jer coily kosa treba toliko vlage, nećete želite preskočiti ovaj korak u svoju rutinu. Ostavite-u uređaja pomoć Ban kovrča i blokadom u prijeko potrebnu vlagu. Finickey ispire može pomoći zaključavanje vlage i pripremiti kosu za oblikovanje povećanjem upravljivost i čineći ga lakše otpetljati. Nanesite ga od korijena do vrha u rubrikama da se distribuira ravnomjerno. Ne zaboravite da pokaže bilo čvorova ekstra love za sprečavanje lomljenja kada otpetljava.

Postići Soft, Jake Definicija

Sada kada ste očistili i podmlađeni svoj namotaja, to je vrijeme da stilu. Postoje mnogi naturals koji uživaju definiran, pružao stilova skupljanja nekih pranje-i-gos stilova, ali niko ne želi da plati za istezanje ili definicija sa hrskavim kosom ili suho. Kako ste dobili veliku definiciju bez Brisao, hrskavi svici? Ne samo da Camille Rose Naturals Curlaide vlage maslac njeguju svoj brave, ali pruža mekan čekanje za obrte i pletenice. Nanesite izdašnu količinu na mokru kosu od korijena do vrha i stil po želji. Za najbolje rezultate, dopustiti kosu da se osuše kako bi se održao Ultimate mekoću vaše kose.

CurlMart Coily Kompleti

Čišćenje i uređaj su važni elementi u svakom režimu koji proizvodi sretan, zdrav namotaja. Zar ne bi bilo lijepo kada bi mogao dobiti ovaj recept za namotaja sretan vlage zaključan umotana lijepo u braon papirne ambalaže ili dva? Pa, ne možemo obećati braon deo papira, ali sada je Coily raščešljavanje kose Kit i raščešljavanje Ljeto Coils Kit su pravo na dohvat ruke u CurlMart.

load...

Kit za raščešljavanje kose Ljeto Coils uključuje: 

  • Bobeam Cheris Hibiscus šampon Bar i
  • Camille Rose Naturals Curlaide vlage Butter
  • Kao što sam ja Coconut CoWash čišćenje regenerator i
  • Finickey koji se ne ispire.

Iako je jula ljeto će postati postupno toplije u avgustu i septembru roll oko. Nemojte dozvoliti da kombinacija visokih temperatura, visoka vlažnost i visoke rose boda kosu opljačkati kosu suva.

Zgrabite coily kit iz CurlMart i poboljšali kosu režim danas!

Žele više?

10 Savjeti za Fine kovrčavu kosu

Avanture u Wedding dlake

Prirodno kovrčavu 8 godina

load...