Bočno okrečeni ukrasi za praznike | BA.inspinre.com
Modu

Bočno okrečeni ukrasi za praznike

Bočno okrečeni ukrasi za praznike

Blagdana stranka je ovdje. Svoj raspored soiree je postavljen. Prije nego što vi to znate, vi ćete biti ponovnog sa kolegama, širenje praznično raspoloženje s prijateljima, a možda čak i ukrala nekoliko imele poljubaca - mig, mig. Ali ne u kompaniji stranke, naravno!

VIŠE: Valovita odmor frizure ili Kinky odmor frizure

Kompanija odmor stranka može biti zabavno i svečane, ali uvijek želite imati na umu da je i dalje profesionalna funkcija. Cilj je da se uspostavi ravnoteža između formalnog i casual kovrdžave podignute frizure. Zabavite se, ali ne polude. Pokazati i drugu stranu sebe, ali ne previše različiti. Argh! Pravila bontona mogu nositi na živce, ali vaša stranka izgled ne mora.

Go for Side-Swepted Spirals

  1. Prvo, oblikujete kovrče kao i obično, postavljajući ih sa svoje omiljene proizvode i stvaranje jake strane. Ako obično imaju za cilj centru, pokušajte sa strane dijela - ili obrnuto. "Želiš da izgleda drugačije od načina na koji vaš rad kolega obično vidite, ne ulazeći u vodu", kaže Rodney Cutler New York Cutler salona.
  2. load...
  3. Sweep jedne strane se sa dva ili tri dekorativne Bobby igle. Možete roll vaše kovrče nazad u jednom ili dva dijela kako bi se malo više formalne, ili labavo pomesti vaše teksturom uvojcima nazad na jednu stranu za opušteniji, ali ipak-moderan izgled. U blještavi Bobby igle dodali sezonski efekat, tako da ne bojte se da im pokažemo - oni su dio ovog kovrčava podignutom kosom.
  4. Povući nekoliko vlasi od oko kose kadriranje lice. Ako je potrebno, ponovno navlažiti labave komade i prstom, uviti ih u mjestu. Miniranje pramenove sa malo toplinu, dok omotana oko prsta će im pomoći da postavite. Slobodi niti bi trebao biti kovrča bez i dobro definirane.
  5. Završite izgled utakmicu u svjetlu izmaglici lak za kosu zadržati kovrče na mjesto i sjaj u spreju kako bi bili sigurni da su svjetla odmor sija isključili mane.

Žele više?

Isprobajte brzo i lako kovrčava twist frizura za vaš sljedeći odmor stranke - u uredu ili kod kuće!

Final Thoughts

Na ovom događaju, ti si samo svečane, nikada nije jeftin. Nema potrebe da bude paranoičan, ali se sjećam da je neko (možda vaš šef) će biti gledaš, tako preskočiti pije igre!

load...