9 razloga zašto vaša kosa izgleda zamrznuta nakon što se osuši | BA.inspinre.com
Modu

9 razloga zašto vaša kosa izgleda zamrznuta nakon što se osuši

9 razloga zašto vaša kosa izgleda zamrznuta nakon što se osuši

Na Wash dan vam posvetiti nekoliko sati svog života za postizanje mekana, glatka, lokne. Onda ćete izaći iz tuša, neka vaša kosa suva dok raduje scrunching kroz krize i vidi šta sve vaše naporan rad je učinio - ali otkrivaju je sasvim bez sjaja. Ako se, umjesto da vide savršeno definiran pregib pramenovima, možete pronaći sebe gledajući kovrča, jedan od tih uzroka mogu biti krivi za to.

1. Šteta je što je dovelo do frizz halo.

Ako ne odrezati oštećene krajeve, možda ćete početi da vidite lomljenja širom kosu. Nažalost, lom je jedan od uzroka kovrče koje se ne mogu fiksni ili obrnuto.

Najbolji način da se bave je da shvatimo što je uzrok štete na prvom mjestu: možda tvoja kosa boje ili korištenje topline alat su krivi za to. Jednom kad shvatite ovo, to će biti lakše izbjeći probleme. Počastite svoje kovrče na neke dodatne proteine ​​ili vlage maske.

load...

2. Vi perete kosu nakon tuširanja.

Detangling valovite i kovrčave teksturom kosa je imperativ ili možete završiti sa otirači u kosi; Međutim, nakon što je tuš nije vrijeme da se to uradi. Kosa pramenovi najbolje kada je mokra, pa kada ste van tuš, pogotkom valovite kose zgušnjavanje postaje sve teže. Pokretanjem četkom kroz valove, vi efikasno uklanja njihove definicije koje ste radili tako teško za pod tušem.

Na način da svoj Curl Definition: Ili četkom ili otpetljati kosi tokom tuš kada imate uređaj sa dobrim klizanja u kosi. Jer vi ne želite da uzrokuje kosu da se protežu ili slomiti, prst češalj ili koristite nježna četka koja će bez zapinjanja i povucite klupka već čekinje će saviti i možete lagano dobiti zaplete se preko nekoliko četke.

3. Vi ne daju svoju kosu dovoljno vlage.

Suhu kosu je neposlušnu kosu, tako da ako imate kovrče, kosa je vjerojatno vas traži više vlage.

To može doći u nekoliko različitih načina: nanesite duboko uređaj za kosu masku koja je prepun vlage na jednom nedeljno osnovi. Također možete pokušati trajno odsustvo-u uređaj koji će pomoći zaključavanje vlage i zadržati svoju kosu sretan ceo dan.

4. Ne koristite proizvod s dovoljno čekanje.

Ako se ne samo vide kovrče, ali i da svoje kovrče ispasti tokom dana, ti najvjerojatnije trebati za oblikovanje kose sa jačim čekanje. Iznos čekanje trebate ovisi o vašem tipu teksture.

Šta god da radite, ne zaboravite: pobrinite se vaša kosa postaje vlagu koja joj je potrebna u kombinaciji sa jačim čekanju gel jer ovaj tip uvijanja definirac može isušiti kosu, što bi vam dati više frizz.

Foto ljubaznošću @SILLYGIRLCARMEN

5. Koristite običan frotir ručnik.

Dok neki ljudi mogu koristiti redovni frotir ručnika i doživite nikakvih problema, za one od nas s prirodno valovite i kovrčave kose frotira Poznato je da bi privukli previše vlage iz naše kose prebrzo. Abraziva petlje izazvati naše pregib grudvi deformirati i izazvati kovrdžanje.

load...

Srećom, postoji još jedan jednostavan fix za ovo: osušite mokru kosu sa starim T-shirt, jer su mnogo manje abrazivno i neće isisati što više vode iz vaše kose.

6. Vi širenje s previše topline.

Za one koji koriste difuzor, to je važno imati na umu da se niski i sporo. Koristeći najvišu postavku topline ili veći postavku udarac može izazvati velike kovrče, čak i kroz difuzor.

Iako to može potrajati malo duže, uradi ovo: podesite difuzor na hladnom umjesto vruće ili toplo. To vam može pomoći da pusti kosu dio prostorije osuši do 75% prije nego što difuzno.

7.You ne bude nježan dovoljno prilikom uklanjanja snimke.

Za zvuk na valovite i kovrčave kose, isječci mogu se koristiti za pomoći u stvaranju lift na korijene i pomoći da se osuši. Ako koristite ovu metodu, morate zapamtiti da je bio jako oprezni prilikom uklanjanja tih snimaka. Iako ovo može izgledati kao zdrav razum, ponekad snimke u leđa teško je vidjeti i kad se zaglavi bi mogao biti Ruffling se kosa i izazivanje kovrdžanje.

Ako ste pronašli imate teško dobiti isječak iz: zaustaviti ono što radite i ni pitati za pomoć ili pronaći ogledalo i pažljivo izvucite klip napolje. Osim izazivanja kovrča, ubrzava kroz ovaj proces mogao dovesti do prepreke i lom (hello kovrdžanje halo).

8. Vi dodiruju svoju kosu prije nego što je potpuno osuši.

Prirodna kosa je lijepa i izgleda tako prokleto dodirljiva, to je razlog zašto moramo vikati na ljude da se povuku sve vreme. To nam se obično čini naš sebi najgori neprijatelji.

Iako to može biti teško: Dalje ruke od, dajući kosi dodatnih 10 minuta nakon mislite da je to potpuno osuši prije nego što učiniti ništa drugo na njega. Jednom kada je vaša kosa suha, brzo rasčupaviti svojim valovima prije nego što SCRUNCH kroz krizu.

9. Imate štetu koju treba prekinuti.

Ovo je jedan od glavnih uzroka neposlušnu kosu. Oštećeni valova i kovrče ne nagomilavaju tako lako i zbog toga, oni će pokušati da odgurne od drugih niti izaziva frizz.

S obzirom da je šteta će vjerojatno biti smješten na dnu vaše kose, uradi ovo: ošišaj za uklanjanje štete i spriječiti daljnje probleme. Možda ne želite izgubiti dužine, ali to će biti vrijedno da vam dam lokne si radio za.

Gledajte valovite video za njegu kose poliranog Curl je na YouTube-u

Pročitajte What Makes valovitu kosu razlikuje od drugih vrsta tekstura

Sviđa ono što vidite? Za više članaka kao što je ovaj, prijavite se na naš newsletter!

load...