9 razloga što volim svoju prirodnu kosu | BA.inspinre.com
Modu

9 razloga što volim svoju prirodnu kosu

9 razloga što volim svoju prirodnu kosu

Prilagodljivost

Volim da mogu rock moje kovrče jednog dana, ispraviti u narednih, a zatim ga se sa zaštitnim stilu. Mogu ići nekoliko tjedana bez ponavljanja istog frizuru. Od twist-outa, pletenice, setova minival štap, podignute frizure, i peciva, ja sam pogodio mi je kosa mnogo načina. Ne morate da se zaustavi ili s frizurama. Možete jazz se kosi sa turbanima, sušilo za nakit, i još mnogo toga.

Skupljanje

Većina kovrčava djevojke ne vole skupljanja, ali Grlim ga. Uvek me golica kad ljudi misle da mi je kosa kratka, a jednom sam povući pregib svoje oči dobiti veliki! Skupljanje je stvarna i varljiv u isto vrijeme.

Štedi mi novac

Sad da ja ne plaćam skupi Relaxer, mogu uštedjeti novac. Ja visit my stilista oko tri puta godišnje i troše manje novca u salonu nego ja dok mi je kosa bila opuštena.

Moja kosa je zdravija  

Mogu reći da kad mi je kosa bila opuštena, to nije zdrava kao što je to u svom prirodnom stanju. Moja kosa je uvek krhki i raskidanjem dok opušteno. Sada kad sam prirodno, primetio sam da je moja kosa je mnogo zdraviji i ne prekine kao da je radio kada sam imao Relaxer.

load...

Ne moram da se plaše kiše

Kada sam bila opuštena, tako sam se bojao kiše, jer ako bilo koji molekula vode dodirnu mi opušteno kosu, to bi pasti ravno i ne izgledaju kao elegantan. Sad da te volim vodu, Grlim je volumenu koji dolazi s vlagom!

Mogu rock velika kosa

Volim da nosim kovrče se i na velikom kovrdžave nazad. To je nešto što bi bilo da vaše lokne izgubiti čini moje srce sretan. Volim grli moje teksture prirodne kose. Što je veća, to bolje za mene.

Inspirisati i druge žene

Inspirišu druge žene kroz blog je neverovatna stvar. Nikad nisam mislio da je zajednička moje iskustvo sa moja prirodna kosa će pomoći drugima. Volim pomaganje drugima koji mogu biti na njihovom putu prirodnu kosu ili koji možda želite ići prirodno. S obzirom da sam bio prirodan, ja sam inspiriran više od pet žena u mojoj porodici da ide prirodno.

Povjerenje 

Imajući prirodna kosa gura me u biti sigurni. Kad mi je kosa je sladak, ne možeš mi ništa reći!

Make curlfriends

I ja volim svoju prirodnu kosu, jer mi je omogućilo da se upoznaju i povezivanje s drugim naturals. Ja sam njeguje istinske odnose s mojim curlfriends.

Šta voliš o svom prirodne kose? 

Pročitaj Next: Ovi proizvodi su lijepo imati. Ali nije zaista neophodno u My Režim

load...