9 najboljih uređaja za suvu, vijugavu kosu tretiranu u boji | BA.inspinre.com
Modu

9 najboljih uređaja za suvu, vijugavu kosu tretiranu u boji

9 najboljih uređaja za suvu, vijugavu kosu tretiranu u boji

Ako su tretira svoju kosu sa stalnim boje godinama, velike su šanse da imate srednje do visoke poroznosti kose. Izbor za kosu uređaj koji nije samo boja za porodicu, ali i nevjerojatno hidratantna može biti teško pronaći. Sljedeće odsustvo-u, svakodnevno, a čišćenje uređaja dovoljno siguran da se očuva boju kose, ali će također dati svoje kovrče i brtvljenje hidratacije ovlasti koje su im potrebne.

Leave-Ins

Jonathan Product Hydracurls ispire je napravio s jačanjem biljnih proteina za brtvljenje zanoktica sloj za što manje kovrče tokom dana moguće. Ovaj proizvod je 100% vegan i radi kao veliki Styler, kao i - ima konzistentnost penu, iako je trebalo da se primjenjuje na kosu nakon pranja.

SheaMoisture Yucca i bokvica protiv lomljenja Jačanje Styling Mlijeko je i veliki dvostruku svrhu ostaviti-u za visoke poroznosti kovrče. Baobab nafte i Cilantro ekstrakt osvježavanja Drugi dan kose i povećati zdrav tražim prirodan sjaj u kovrče, dok ih je pripremao da se odupre buduće štete od stila.

load...

Marrakesh Color Care Leave-In će se vlaže i osvježiti mlitavo kovrče koje su izgubile oblik i definicija dana nakon zadnjeg pranja. Nanesite ovo kao Styler kako bi se smanjila kovrča, kao dobro.

Daily uređaji

Carol kćer Tui regenerator je dovoljno lagan za svakodnevnu upotrebu, ali i dalje bogata njegovu djelotvornost. To je bez mineralnih ulja, parabena i umjetnih bojila - tako da neće ometati svoje postojeće kose. Vitamin B-5 i ruže ekstrakt pomoći omekšati pregib i omogućiti prepreku bez raščešljavanje sesija s bilo širokim češalj zub ili prste.

Nubijski baštine EVOO & Moringa regenerator će djelovati kao zaštitni sloj za kovrčave kose koji se često manipuliše sa toplinskim oblikovanjem alata i ofarbana. Glavni sastojak, maslinovo ulje, je potpuno prirodan ublažavajući koji zatvara u vlagu i reflektira svjetlo za dana - tvoj najbolji pranje-i-go ikad.

Tgin vlage hranjivi regenerator će učiniti upravo to - puni. Prirodnih ulja u kožu glave, a sjaj će sve biti obnovljen u svoj kovrče s nekoliko upotreba ovog kremaste, debljine svakodnevno uređaj.

Čišćenje uređaji

Unwash Bio-čišćenje regenerator je tako siguran, ipak tako efikasan - neće blast otvoriti zanoktice i napišite skalp pore gole za kosu boje kako bi ih pobjegne. Ali to će dobiti u i nježno ukloniti prljavštinu i proizvoda nagomilavanje. Starflower sjeme, jaglac, i Laneno ulje će vratiti sastojaka prirodnog hidratantnim svoj skalp već imali.

Herbal Essences Naked čišćenje regenerator sadrži bilja i mente esencije će dati i svoj skalp i plače najbolje čišćenje iskustvo. Ova boja za porodicu ko-pranje će ublažiti prirodno suho vlasište s ružmarinom i peperminta, a uzimajući osloboditi svih nepotrebnih začađenost.

Miss Jessie Creme de la Curl će omekšati - olabaviti - suha, oštećena boja tretirane kovrče i pružiti im trajne Bounce i definicije. On će oživjeti kosu nakon deinstalacije dugoročno zaštitni stil, kao dobro.

load...

Da li koristite boja sigurno uređaj?

load...