9 genius prirodnih haosa | BA.inspinre.com
Modu

9 genius prirodnih haosa

9 genius prirodnih haosa

1. Čarapa kosa veze

Imam jedan stari par čarapa? Pa, isecite komad tih štenaca off za napraviti svoj vlastiti vrlo rastezljiva kosu veza. Ove kosa veze su savršeni za grubo, gusta kosa i zategnite stvarno lijepo.

2. Plastična vrećica kape

Kada ste izvan plastičnim zatvaračem i treba da duboko stanje, samo uzmi namirnicama Plastična i vezati ga oko glave. Ne samo da je to dobro rješenje za duboko uređaj, možete baciti torbu se jednom tvoje se rade bez čišćenja.

3. Sušenje T-shirt

Većina nas zna da ručnik za sušenje uzrokuje kovrča, ali ne i t-shirt sušenja. Umjesto toga koristite majicu ako je potrebno da se vaša kosa osušena bez izazivanja kovrdžanje i lom.

load...

4. Glavu kao kose kravatu

Kao što ste kosu više raste postaje teže koristiti male kosu veze i da je mjesto gdje elastične trake za glavu dolaze u. Ovisno o Vašoj želji i kosu, možete odabrati za glavu materijal koji vam odgovara i to će biti lakše čvrsto siguran oko kosu bez klizanja i gubitka oblik konjski rep koji želite.

5. Wet lepinja da se protežu vaše kose

Vidio sam ovaj trik sa prirodno kosa mama bloger. Uradila je pranje i otići na kosu svoje kćeri i pustite da emituje suho za 20 minuta do sat vremena. Onda je uganula kosu u punđu tako da se kovrče protežu za najmanje jedan sat. Jednom oslobođen, kosa je još uvijek mokra, ali kovrče su više protezao i osušite na taj način bez izazivanja frizz.

6. Isperite u hladnoj vodi za više sjajnu kosu

Ponekad je najjednostavnije trikovi su lako zaboraviti. Za sjajniji kosa, jednostavno isperite u vrlo hladnom vodom. Hladna voda zatvara kutikule i na taj način ostavlja vam sjajnija kosa.

7. Ravnanje kose sa manje nereda i lako čišćenje

Pokrij sudopera foliju, tako da možete lako i brzo očistiti kad ste gotovi frizuru. Ako ste ikada otpetljati i operite u sudoperu može postati veliki nered. Da biste izbjegli ovaj pokušaj detangling dok pod tušem, tako da je leteći uređaj nije svuda kupatilu, ali u kadu da se lako očistiti.

8. Ne osjećati seksi u saten haube?

To je u redu i dalje možete ga nositi, samo zamotajte više moderan glavu folijom oko njega kao što bi, ako ste išli van. Ovo skriva kosu haube, ali vaša kosa je i dalje zaštićena a ti izgledaš slatko.

9. Rehidrirati suha, neposlušnu kosu preko noći

Imao sam pranje i otići ranije ove nedelje, ali nije imao vremena da duboko stanje, tako da sam polio moju suhu kosu u uređaj i maslinovo ulje mješavina, stavio je u visokom lepinji, a završio ga. Otišla sam na spavanje (kosa nije navlaži moj jastuk) i kad sam se probudio moja kosa je bila duboko hidratizirana. Da bi se izbjegla ulje kaplje na jastuk možete vezati majicu oko glave i položiti majicu preko jastuk za dodatnu zaštitu.

load...

Koji su neki od tvojih kovrdžave hacks kosu?

load...