7 indikatora da vam treba trim | BA.inspinre.com
Modu

7 indikatora da vam treba trim

7 indikatora da vam treba trim

Postoji nekoliko načina da vaš ciljevi mogu vam reći kada je vrijeme za dobri stari Heave-ho. Ponekad sve što je potrebno je jedan pogled na svojim beživotnim, scraggly krajevima dobiti nagovještaj. Drugi puta to može biti suptilan, ostavljajući vam zbunjeni o vašem tome kako riješiti problem.

Srećom, ne morate povući svoju kosu pokušavajući doći do dna vašeg paklenu situaciju kosu. Ako ste naišli bilo koji od ovih pitanja i Ispitivao režim kosu, pokušao različitih proizvoda, i podesio svoj tehnike za izvadilj kovrče nazad u formu, možda si samo zbog za trim.

7 znakova da vam treba Trim

Ispucale vrhove

Ako imate da izlizan pogled događa na krajevima, to je vrijeme da se probije kroz makaze i neka oni loši momci idu jednom i za sve. Ne boj se da će izgubiti centimetar ili dva nakon rez. Šteta je ono što čini kosu izgledati tanje i kraće, tako da je malo trim će samo pomoći na duge staze.

load...

Neujednačen Slojevi

Osim ako je u potpunosti namjerna, koji ima gomila slojeva u kosi nije dobra stvar za vaše kovrče. Kada vidite bezobličan, neujednačen niti može ukazuju na to da vam je potrebno trim da se stvari vratiti u red. Ponekad flyaways i kovrče mogu biti zajednički znaci da si zbog za rez.

No Volume ili Oblik

Da li vaša kosa izgleda kao da je uvijek ravno, bez obzira na ono što radite? Kada primijetite da je vaša kosa nedostaje definicija ili volumena, to je znak da je vaš zavojnica struktura pati. Oživjeti vaše kovrče sa brzim trim da pomogne vratiti da va-va-Voom.

Detangling Borbe

Do sada ste sigurno znate tekstura vaše kose nakon dobrog pranja i koliko je obično potrebno da otpetljati vaše kovrče i spirale. Ako se proces počinje da postaje sve teže i zahtijeva manje dijelove da otpetljati, to je vrijeme za rez.

Zamršen Mjesta

Čvorovi su pokazatelji slabe tačke u kosi. Iako su mnogi ljudi doživljavaju nekoliko čvorova duž svoje putovanje, ako imate velike zaplete visi na krajeve kose, radite svoj lokne uslugu i odrezati ih.

Zakržljao dužine zadržavanja

Je vaš brojač kupatilo i podne blokiran sa malo pramenovi kose nakon što završite radite svoj "uradi? Kada je vaša kosa zaglavio na jednom dužine, to je prilično jasan znak da želi malo trim. Oštećeni krajevi mogu zadržati svoj kovrče da ostvari svoj puni potencijal rasta. Osloboditi se krajevima usporavanje može učiniti čuda za napredak vaše kose.

Check Your Calendar

Bez obzira da li želite ili se tako osjećaju, trebali biste razmotriti podrezivanje kosu otprilike svakih osam tjedana da zadrži svoj zdravlje i riješi oštećene kose.

load...