61 kratke fijokne frizure za ubijanje dana | BA.inspinre.com
Modu

61 kratke fijokne frizure za ubijanje dana

61 kratke fijokne frizure za ubijanje dana
Na slici: nat_torious

Jeste li kratak kovrčave kose djevojka umoran od frizura isto ol '? Bez brige, imam te, curo.

I veliki sjeckani prije skoro tri godine i bilo je neverovatno putovanje izlazak iz moje zone udobnosti i neustrašivo prekrajanjem sebe. Kao i mnogi kovrdžav koji su uzeli poniranje i velike sjeckani, nisam imao pojma kako da oblikujete svoju kosu, što proizvodi za upotrebu ili kako pravilno briga za to. Tako sam shvatio svoje frustracije i želite da vas podsjetim da je sve ovo dio puta, ne odustaju samo još. Zahvaljujući mom NaturallyCurly fam i Youtube, bio sam u mogućnosti da biste saznali više o najboljih načina da se stil i briga za moje 3b / 3c kosu i bio je iznenađen da vidi toliko drugih kovrdžav dijele njihove savjete i trikove na mreži u kojoj sam mogao lako biti više obrazovanih i svjestan je najbolji način da se brine za svoje kovrče.

Budimo iskreni, počevši preko i zemljama u tranziciji može biti zastrašujuće, ali osnaživanje. Samo znam da nisi sama i da je ogroman vojske curlfriends ovdje da vam pomogne svakom koraku. Što je razlog zašto osećam podrške u zajednici je tako važno. Kada ste u potrebi za kovrčave kose inspo ili poticaj od pregib povjerenje da vas podsetim na svoju magiju, samo znam da si curlfriends ti leđa. Toliko dugo da je sve o duge prekrasne kovrdžave kose, ali sada više nego ikada žena hrabro rockin 'kratkih frizura i to je tako osvježavajuće i inspirativan.

load...

Dakle, za sve moje curlfriends koje su nedavno otišao u veliki odrezak, u tranziciji, ili raste njihova kosu poput mene, pomaknite se prema dolje i pogledajte ove tutorijale za kosu koje će vas inspirisati da se prebacite svoj svakodnevni izgled i ubiti dan u stilu!

Kada nemate mnogo vremena probati jedan od ovih 5 frizura koje su brzo i lako i može se nositi na posao ili izlazak.

Ako ste umorni od nošenja iste ol 'frizuru svaki dan pomicati svoj izgled sa jednom od ovih 16 frizura.

Bilo da ste TWA ili u nezgodnoj fazi, pokušajte jednu od ovih 3 pranja i go stilova za jednostavno šik izgled.

Zgrabite nekoliko kosu snimke i jedan od ovih 3 jednostavne kovrčava izgled i izaći u stilu.

Ako ste nedavno tranzicijom i potrebu za nekim kovrdžave kose inspo, uzmite češalj i uzeti u obzir.

Bilo da ste lijeni fizičko ili opletanje profesionalac, da ćete voljeti jedan od ovih 10 frizura za kratku kovrdžav.

Za one koji vole visoke dim, dodati neke Criss-cross pletenice u prednjem začiniti svoj dim.

Ako želite da stan twist kosu, ovaj stil je za vas! Bilo da ste se uputili u dućan ili večernji izlazak, ovaj stil može se nositi za svaku prigodu.

Za kovrdžav koji upravo su otišli na velike kare i nemam pojma kako da oblikujete svoju kosu, pogledajte ove 7 frizure za rock svoju krunu hrabro.

Za 4c kovrdžav koji žele da se prebacite svoje izgled, pokušajte jednu od ovih brzo i lako stilova koje nam daju život.

Nadam se da ste uživali u gledanje ove video snimke pokazuju različite načine da oblikujete kovrče s povjerenjem. Mislim da sam nosio moju kosu isto svaki dan u većini slučajeva i iskreno da mogu dobiti dosadno, pa nadam se, da ste to nešto što želite da ga probati, znam Naravno da jesam. Bilo da ste krenuli na posao, izlazak ili druženje s djevojkom, ne zaboravite da rock krunu hrabro sis.

Koja frizura je vaša omiljena? Voleo bih da znam u komentarima ispod. Želim više od Alexandra? Pratite je na Instagram za sve stvari kose, ljepota i fitness.

load...
load...