6 stvari koje želim da moja vlažna kosa pokuša 2019 | BA.inspinre.com
Modu

6 stvari koje želim da moja vlažna kosa pokuša 2019

6 stvari koje želim da moja vlažna kosa pokuša 2019

Svake godine, volim da se osvrnu na protekle godine, kao i ono što dolazi.

To uključuje sve proizvode, tehnike i rutine koje mi se sviđa, i one koje sam volio. Onda razmišljati o narednoj godini i što želim da vidim od toga. 2015 je bila puna novih i uzbudljivih stvari za mene; Do sada, 2016 čini se da ide u istom pravcu. Evo nekih stvari koje sam Radujem se isprobavanju sa prirodno valovite kose.

1. Hard čekanju gel-kreme

Ova godina je godina u kojoj sam davati sve od sebe da se traga za neuhvatljivim kremu koja ima dovoljno čekanje da držim talasa pod kontrolom. Moj trenutni rutina je uvijek završilo tako što sam pokriva sve sa dobrim teško čekanje gel da držim kovrča na odstojanju, ali sam nedavno uvedeni u gel-kremu koja može sve. Znam da mora biti tamo ovako, tako da je vrijeme za mene da se tamo i eksperimentirati!

2. Master kraći valovi

Ja sam posjetio toliko stilista tokom godina i jedna stvar svi su pokušali da me upozori postaje slojevima ili ima kraće valove. Sada kada sam napravio prvi korak i smanjiti šiške na svoju ruku, shvatila sam da mi ne treba ih ispraviti svaki dan, kako bi za njih da izgledaju dobro. Spreman sam početi da gledam na zabavan kraći stil stvarno testirati svoje znanje!

load...

3. Novi načini duboko stanje

Moja kosa voli uzimajući svoj nedeljni duboko tretmane uređaj. Obično samo odbijaju oko od kupovni maske na liječenje vruće ulje. Sada sam spreman da otvori svoje vidike nekim DIY masque receptima. Doduše, ja sam uvijek imao svoju zabrinutost o stavljanju ostava stavke u mojoj kosi, ali ove godine sam spreman da se suoči sa tim strahom glavu!

4. Isprobajte novi podignute frizure

Svi mi imamo to: naš go-do 2. Ili 3. Dan podignutom kosom. Kada je moj talasi se jednostavno ne ponaša kako bih ih volim, ja pribjegavaju jednostavan neuredan punđu. Dok volim izgled, ja sam spreman uključiti neke dodatne ideje do jazza moje brave, igra se malo više na valovima koji je trajao cijelu noć.

5. Volume bez širenje

Volim bouncy, obiman talasa. Ali ponekad moja bi zaista vole da ostanu bliže skalp kad ostavite da se osuše. Ove godine, ja ću tražiti proizvode ili tehnike koje će mi dati punom obimu želim bez rizika od topline štete od difuzor.

6. Dodavanje boja na moje lokne

Zadnji put kad sam farbam je bio u mojim ranim godinama srednje škole. Dok sam srećom nisam imao loše iskustvo, uvijek imam ljudi mi govore da ne treba da dirajte moju boju kose, jer je prirodna boja je predobar. Ja volim svoju jagoda plavuša talasa, ali spreman sam da vidim kako izgledam sa duginih boja kroz kosu... Ili možda samo početi sa kanom glazura umočiti prste u još jednom.

Da li imate neke tehnike, stilovi, ili proizvoda koji ste u potrazi za isprobati u 2016. Godini?

load...