6 stilova u obliku kovrčanih kose | BA.inspinre.com
Modu

6 stilova u obliku kovrčanih kose

6 stilova u obliku kovrčanih kose

Sa prom odmah iza ugla, vrijeme je da počnete razmišljati o tome kako nositi svoju kosu! Vaša kosa treba upotpuniti Vaš haljinu i šminku će završiti izgled.

6 Prom Stilovi za srednje duljine dlake

Pletenice

PLETENA Updo HAIRSYTLE PO Kyss Moja kosa

Postoji mnogo različitih načina da se pletenice stilski. Oni mogu accessorize podignute frizure ili leže preko svog kose za stvaranje slatka traka za kosu. Pokušajte radi riblji rep ili četiri Strand pletenica da malo ubrzam stvari. Također možete povući ivice pletenice da biste ga dati "palačinka" efekat.

Lokne

SAVRŠEN HEATLESS kovrče prirodnim METRA

Ovo je odličan izbor za bez naramenica haljine ili ako želite sofisticiran izgled. Možete difuzno vaše kovrče, napraviti zaokret iz, ili stvoriti velike bure kovrče; i ne mislim da morate da izvučete figaro da se to postigne izgled. Postoji tona heatless pregib tutoriali koji će vam dati zabavan izgled bez oštećenja. Izbor je na vama i rezultati će kompliment bilo koje odijelo!

load...

Podignuta kosa

Easy Flat TWIST Updo PO VEEPEEJAY

Ovaj potpis stil je prisutan već više decenija i da će uvijek biti u modi. Možete dodati cvijeće ili pletenice u fensi svoj Updo za posebnu ili povremeni prigodu. Možete ostaviti nekoliko kovrče od oko lice mekom žalbu ili ići na elegantan ivica i neuredan lepinja za više sofisticiran izgled.

Punđa

TWIST OUT CROISSANT BUN BY C KLJUČ

Ovo je stvarno dobra opcija ako želite ostati zaštićeni za maturu ili ako zaista želite da pokaže svoj ruhu. Postoji nekoliko načina na koje možete smreka punđu se, kao dodavanje kosa pribor ili ostavljajući neke kosu kadriranje lice.

Pola gore, pola dole

BRZO CINNABUN POLA Updo PO IKNOWLEE

Postoji bezbroj načina za rock ovaj stil. Možete dobiti super fensi i napraviti dizajn koš tkanja na vrhu ili vodopad pletenicu za savršenu spiralu kovrče. Miješati gore i dolje po podignutom kosom u elegantnom, ravna kosa ili velike bure kovrče.

Elegantan i Chic

Ispravite 3C / 4A / 4B BY Jaleesa MOJSIJE

Vrijeme je da se protežu od onih kovrdže i pokaže sve svoje teško zaradili dužina! Volim koristiti u posebnim prilikama kao izgovor da se zapravo primjenjuju topline na moju kosu. Budite sigurni da koristite dobar topline zaštitnik i provjeriti prognozu za taj dan da vidim da li to je vrijedno toga!

Nadam se da na velika noć ste pronašli savršen izbor za vas! Budite sigurni da biste pregledali društvenim mrežama poput Pinterest ili YouTube pronaći više inspiracije!

load...