6 loc retwisting proizvoda za sjaj, držanje i dužinu | BA.inspinre.com
Modu

6 loc retwisting proizvoda za sjaj, držanje i dužinu

6 loc retwisting proizvoda za sjaj, držanje i dužinu

Neki ljudi ih zovu "dredova", a neki se odnose na njih jednostavno kao "dredove" ili "Locs." Ono što se odlučite da ih pozovem na vama je - kako ti je stalo do njih, previše. Dok freeform je stil puno loc'd pojedinaca odlučiti za neki žude za uniforme Locs sa sjajnim i glatkim korijena. Ako ovo drugo opisuje, koristiti te proizvode za stvaranje i održavanje najzdraviji, najljepši Locs moguće. Kliknite na linkove proizvoda da biste saznali gdje su svaki na raspolaganju.

Zamršen Boy LockStead Tropical zatezanja gel

Za one koji imaju Locs ponovno zategnuti od dlan metodom roll, a iznos ove gela veličine graška ide dug put. Napravljena je sa sjajem promovira aloe vera, ksantan guma i saharoze za čekanje, i semena konoplje, vitamin E, i limete ulja za ultra hidrataciju i vlasišta. Je ksantan guma pruža vodikove veze u zanoktice, omogućavajući glatke korijene bez peruta ostatka.

load...

Jamaican Mango & Lime Otporan Formula Zaključavanje gel

Ona ima čekanje od voska bez ljepljiv, masni nagomilavanje. Hranjiva mango i kakao Baterse zapečatiti vlage u kutikule i pružaju broj potrebnih hranjivih tvari, flavonoidi, vlakna i vitamini za zdravije Locs. Limete i zelenog čaja ekstrakti umiruju korijene tijekom uvijanja dok pruža niz antioksidansa i antiseptik kvalitete za čistiji, više bakterija otporna na vlasište.

Murray Gel-Loc Lock

Ova voda na bazi uvrtanje gel je pakiran sa prednostima povrća, orah, i voća ekstrakt ulja koje se fokusiraju na oba zdravlje kose i vlasišta. Amino kiseline su od ključnog značaja za zadržavanje dužinu i jači Locs, a maslinovo ulje je prirodni protectant elemenata.

Carol kćer Loc Butter

Kukuruza, soje, kakao i shea Baterse su prva 4 sastojci; tako da znate vaša kosa postaje maksimalna vlaga iz ovog pomada. Sojino ulje je poznat po svojim duboko prodiranje u okno kosu, djelujući kao efikasan brtvilo za vlagu i zaštitu od elemenata, produžavanje dan pranje za Locs. Također je korisno za one sa osjetljivo vlasište ili kožu uvjetima kao što je ekcem.

Knatty Dread Dreadlocks krema

Za one koji ne žele teško vosak u kosi, ovaj proizvod retwisting je alternativa sa svojim kremaste konzistencije. Made sa svim prirodnim sastojcima i na bazi shea maslac i prirodni lanolin, ova krema je idealna za one koji počinju Locs na finim tip 4 kose.

Darcy je Botanicals organsko kokosovo maslac za oblikovanje

Zdrava uređaj pomada za one koji imaju manje gustom kosom, ovaj proizvod ne ostavlja teške osjećaj - to je lagan, ali i dalje sadrži pčelinji vosak za držanje i glatkoću. To je potpuno organski, formuliran sa kokosom i breskve kernel ulje za duboko prodiranje vlage u vlasište i brtvljenje, promovira rast mogućnosti s vitaminom E.

Koje su vaše omiljene proizvode za Locs?

load...