5 sveti gralski proizvodi koje su naši urednici držali u svojim rancima | BA.inspinre.com
Modu

5 sveti gralski proizvodi koje su naši urednici držali u svojim rancima

5 sveti gralski proizvodi koje su naši urednici držali u svojim rancima

Škola je zvanično vratio u sesiji! Znaš proceduru, raspored vaše svježe u formi, provjerite raspored sa svojim djevojkama, i pripremite vaše kovrče za veličinu.

Dok se pripremate da se vrati u zamahu stvari, urednici ovde u Naturallycurly želite da vaše školske godine posebnima sa neki savjet i sveti gral želimo smo imali kada smo bili u školi. Mi razumijemo to može biti teško balansiranje svoj rad u školi, sport, posao, prijatelje i članove porodice koje mogu zaboraviti neke stvari - bez brige godina smo dobili leđa! Dođite do saznati 5 osnove da bi u svoj ruksak kako bi vaše lokne osvježavaju tokom dana.

Cristina @cristinacleveland

Kad sam bio u školi definitivno bi bilo Infusium23, ruke dole. To je bio moj Holygrail godinama i ja smo natapaju moju kosu u njemu. Danas bih da idem s kovrčave kose Solutions H20 boca vode. Sada sam saznao da većinu vremena ne moram da operem kosu i početi od nule kad se ne sviđa način na koji je uvijanje. Brzo refresh sa malo vode će učiniti trik 9 puta od 10. Također je vrlo lagan i jednostavan za nošenje, uvijek sam ispraznite ga i držati ga u torbi kad putujem.

load...

Devri @devrivelazquez

U rancu, bih ja donosio Taliah Waajid Zaštitna Styles intenzivna hidratantna Coconut & Bamboo mlijeko Jačanje ispire sa kose. Proizvod dolazi u visok, ali zgodan mlaznica sprej bocu, što ga čini super lako se nanosi direktno na moje korijene za instant olakšanje iz svrbi ili suho vlasište.

April @firstchurchofapril

U oyin Frank Juice bi bilo nešto što bih nositi na dnevnoj bazi. To je okrutno i neobično kažnjavanje da dijete koje se znojio onoliko koliko sam učinio da idem od PE na sljedeću klasu, bez vremena za tuš, promjenu košulju ili bez promjene košulju. Od moja kosa je bila opuštena u to vrijeme i uvijek "ostvaruje se" U svakom slučaju, najmanje što sam mogao bi da dopuni malo vlage i dodati neke miris-dobar faktor za ublažavanje higijene udarac. Oyin Frank Juice miriše spektakularno, osjeća predivno hranjiva, a to definitivno ne bi napravio ranac rez i izaći svakodnevnih za trideset sekundi morao sam da operem kosu u prolazu perioda.

Alexandra @queensconquer

Kada sam bio u školi sam obično imao kosu opušteno, tako da sam u školi danas ću nositi Curl Girl Unwine regenarator i raščešljavanje Mist u rancu. To je proizvod 2-u-1 volim jer se može koristiti ne samo kao zaštitu od toplote, ali to je velika Detangler koji pruža dobru klizanja i ostavlja moje lokne Poppin '!

Lauren @whatsuplauren_

Je Cantu Jabukovo sirće Root Relief + ulje peperminta bi definitivno čine ga u moj ranac za moju treks širom kampusa. To bi bilo savršeno vlasište obnavljanje, nakon pokretanja i nazad na sastanke, bez mene imaju potpuno mokru kosu i uništiti moj stil. Plus, osjeća jako dobro na kožu glave!

Povratak u školu Giveaway

Počeli smo novu Facebook grupu za mame i tate kovrdžave djecu u našoj zajednici. Poklanjamo natrag u školu proizvode za one koji se pridruže!

Evo kako da unesete

Pridružite se NaturallyCurly Kovrčava Kids Facebook grupe i objavite fotografiju svog djeteta i objasniti djetetu trenutni pregib rutinu, brige i natrag u školske potrebe za njegu kose.

load...

Giveaway pravila

Otvorite SAD unosi u nagradnoj igri primaju se do 29. Avgust u 11:59 PM EST. Pobjednik će biti izabran nasumce i najavio u NC Kovrčava Deca Facebook grupa. Po Facebook pravila, to nije ni na koji način sponzoriše, upravlja, ili u vezi sa Facebook, Inc. Ulaskom, učesnici potvrđuju da su najmanje 13 godina starosti, otpustite Facebook odgovornosti i slažem se da Facebooka uslovima korištenja. Uvjeti i odredbe mogu se naći ovdje.

Fotografije Cassandra J. Klepac za NaturallyCurly.

load...