5 časa nas uči naša kovrdžava kosa | BA.inspinre.com
Modu

5 časa nas uči naša kovrdžava kosa

5 časa nas uči naša kovrdžava kosa

Kako biti strpljiv

Kada vas pitati kovrčave o njihovoj kosi putovanju, verovatno ćete naći da ih je preduzela godina da izraste njihovo oštećenje toplinu, dok prolazi kroz čudno tranzicije do tačke u kojoj su na sada. Da ne spominjemo vremena pred-poo i uređaj tretmane radimo kako bi naša kosa zdrava. Kovrdžav su došli prihvatiti da nema preko noći čudo tretmana za zdravlje i rast, i da te stvari treba vremena i strpljenja.

Da nikada ne odustati

Kovrdžav vole eksperimentirati, a oni eksperimenti mogu propasti i ostaviti vas sa užasne rezultate. Zalizani kose, suhe kože glave, lomljenje kose, gubitak kose, itd Ali čak i kroz naše ne možemo odabrati da ne odustaju od i zadržati u potrazi za novim načinima kako bi kosu zdravom do naših ciljeva, odbijamo da izgubimo!

Da budu hrabri

Živimo u društvu koje pogrešno shvata kovrdžave kose i obožava zakačite ravnu kosu, a kao rezultat toga, pojam nosi svoju kosu prirodno kovrdžava je postao zastrašujuće koncept za mnoge žene krije iza ravnanje uvijanje. Zaista, to je strašno protiv norma, ali mi kovrdžav vole dobar test za stati uz čovjeka i vrišti: "Ja volim svoj lud kosu!", Iako možda ćemo dobiti ludi poglede od drugih (koje smo tajno vole).

load...

Kako ide sa toka

Ravnu kosu jedan dan, a lud volumen drugog. Suho korijenje tjedan dana i masna korijene drugi. Bilo koji kovrčava će biti više nego spremni da kažu da njihova kosa ima svoj vlastiti um. Ali to je u redu! Umjesto da izluđuje preko male nesavršenosti, naturals su naučili da se probudim ujutro i reći: "Pa, mislim da su ovo moje kovrče danas", i radimo sve što možemo da rock kosu dana! Radimo s onim što imamo. Ikada čuo za OOTD? (Outfit dana). Pa, imamo HOTD (kosu dana).

Kako misliti izvan kutije

"Ti šta ?!" je jedan od najčešćih odgovora kovrdžav će dobiti od onih koji nisu vrlo iskusni u području kovrčave kose. Da, koristimo povrće u kosu. I da neki od nas su potpuno odbacila šampon u potpunosti. Ali to je zato što mi radimo ono što je najbolje za našu kosu, a ne ono što je najbolje za svakoga drugog brave. Mi radimo ono što moramo učiniti boo. Nije važno ako pogledamo lud, sve dok naša kosa izgleda lud slatko nam!

load...