5 brza savjeta za odličnu drugu kosu | BA.inspinre.com
Modu

5 brza savjeta za odličnu drugu kosu

5 brza savjeta za odličnu drugu kosu

Foto ljubaznošću @rhiverxx

Drugi dan kosa je uvijek bila borba za mene kad sam počeo putovanje prirodne kose. Za jedan dan moje lokne izgledalo dobro - onda je nizbrdo od tamo. Borio sam se u stalnoj borbi protiv topli vjetrovi, i vlage, i mislio sam da je potrebno da se sve iznova ponoviti stil. Od tada moram naučiti kako riješiti moj problem drugi dan kosu.

Evo 5 brzih rješenja koje su mi je pomoglo da se moj najbolji drugi dan kosa, i da će vam pomoći da se to ostvari previše.

1. Uključiti Trake i omatanje

Uzmite pažnju sa vaše kose dodavanjem za kosu pribor. Oni su savršeni za prikrivanje stari stil ili masnu kosu (posebno frizzies). Oni također dodati začin na svoj "uradi i outfit. Niko neće primijetiti jer će sve oči fokusiran na svoj modni. Pogledajte ovaj video za jednu od tri načina za stil glava završiti ovog ljeta.

load...

2. Pokušajte podignute frizure

Dakle, želite da dodate nešto novo u svoj drugi dan kosu jer ste umorni od istog stila? Vrijeme je za dodati neke raznolikosti u svoj drugi dan kosu. Eksperiment s trendi punđe frizure sa svojim fave blogera prirodnu kosu na YouTube i Instagram. Jeste li umorni rese faux šiške još?

3. Rock ananas

Drugi dan kosa i dalje može biti puna i živo. Koristite ovu metodu, koju je razvio predivan NaturallyCurly.com zajednice! To je jednostavno stil koji se može nositi na one lijen dana kosu. Jednostavno uzeti frizuru vezati kosu u visoki rep i dlačica. Također se možete nositi ovaj stil prije spavanja da održi svoj stil dok spavate. Ako imate kratku kosu, nema problema. Možete ananas kratku kosu kao dobro.

4. Refresh sa spritz, sušilo za mlijeko ili koji se ne ispire

Ne prolaze kroz nevolje potpuno Ponovnim kose. Umjesto toga probajte spritz ili kosa mlijeko dati život natrag u svoj kovrče. Vaša kosa je postavljen za danas, tako da ne treba dodatni proizvod. Jednostavan spritz proizvod na područjima koji su Vam malo suha. Također možete pokušati sprej na uređaj kao Aubrey Organics mora Trnika ispire sa kose. Samo mix jednu kašiku svoj omiljeni uređaj i vode u spreju. Pogledajte kako NaturallyCurly Nikki Johnson osvježiti kovrdža.

5. Napravite dim

Nema sumnje da je krajnji drugog dana stil prirodno kovrčave djevojke je dim. Je lisnato je način života za mene kad nemam vremena za moju kosu i želite stil da se protežu još jedan dan. Sve što vam treba je vaš fave gel, pomada ili krem ​​proizvod, drveni Četka, Afro pokupi i sušilo za frizuru. Nanesite dovoljno proizvod oko glave, i uzeti četkicu za glatke kosu natrag u visoku dim. Paperje sa afro pick za veći volumen.

load...