45 glava zaviti stilove za dug, kratak i locd | BA.inspinre.com
Modu

45 glava zaviti stilove za dug, kratak i locd

45 glava zaviti stilove za dug, kratak i locd

4 Brzi Head Wrap Styles

Gotta love osnove, i počinju sa osnovnim glavom završio stilova da većina žena nosi sa hrabar njuh je London Curls. Ona nam pokazuje kako da savlada najpopularnijih stilova koje vidimo svuda i čudo ", kako se dovraga je to uradila?" Ona deli savršena zaštitna stilova kao što su berba luk je faux elegantan lepinja, a Nefertiti inspiriran pleteni turban zajedno s više da će dobiti ste spremni za bilo koji dan u tjednu.

10 različitih načina

Nadira037 stvara deset izgled će imati svi misle da je potrebno nekoliko sati da ovladaju. Pravilno postavljanje je od suštinske važnosti za izgled. Prekrasna za posebne prigode i svaki pogled može dotjerati ili izgrditi za bilo koji stil.

Nefertiti Head Wrap

Svatko voli ovaj stil. Chrissiethecreator skida put prikazuje kako ona oblikuje ovaj potpis izgled. Love telo ovo izgleda? Pa, tajna je underscarf! A šta? Jedan underscarf će vam dati tijelo i oblik ovog neverovatnog izgled. To ima smisla i kada vidite gotov proizvod, znaš zašto je potrebno i donosi izgled zajedno. Odlično za kraće kose, iako se može učiniti na dužu kosu previše. Sheer savršenstva!

load...

12 Styles, 7 Minuta

12, da 12 glava oblozi koji su toliko funky i zabavno. MOAMNETWORK nikada razočara s njom stilova. Ona ima stilove koji su savršeni za sve dužine kose. Vidjet će otići sa najmanje tri ili četiri looks ćete biti sigurni da rock ovog vikenda, pa čak i danas! Od vintage do glam, ona osigurava da pokaže stil koji će svi cijeniti i ljubavi.

3 Quick Styles

Volim jednostavno. Volim brzo. Volim lijepe i umjetničke previše, tako da ako ste ljubitelj svih onih koji su, kao i onda ćete voljeti Toni Daley zapanjujuće jednostavno, brzo, lijepa, i umjetnički glava omotač koji će vas izaći vrata, off na čas, ili čak nešto za večeras u roku od nekoliko minuta!

Zamršene Wrapunzel Pletena Tichel

Ovaj tutorial nije za one sa slabim u srcu odnosno Početnica u glavu oblozi. Ovaj zamršeni i lijepo urađeno glava wrap će potrajati neko vrijeme i vještina, ali Andrea-Yonatan Grinberg hoda i govori vas kroz to s lakoćom. Boje, pletenice, jednostavna ljepota od njih su tako jedinstvenim. Odmah ćete se zaljubiti u ovaj izgled. Kada ste to uradili možete osvojiti svijet!

8 Easy Head Oblozi

DXLYN akcija osam stilova koji će biti omiljene, samo strpljivo sačekati i naučiti nekoliko savjeta prije nego što je zaslijepljen s njom vještine. Ja volim njenu glavu šal obrasce! Odlazak Gdje i kako pronaći najtoplijeg marame!

3 šalovi, 1 Stil

BorderHammer nam pokazuje joj super šik boemskog folijom. Mora da je volim upotrebu otisaka i kako ona čini da izgleda tako lako ponovo. Želite li novi izgled? Kamo.

Glava Wrap za kratke prirodne kose

Voliš prednje lepinja, leđa lepinja, sa strane lepinja, ali vaša kosa jednostavno nije dovoljno dugo za pravilnu ljuljanje? Nema frke lepotice. Neka oni Tresses raste svojim tempom i baci na ono što Curlisle ima da vam ponudi. Ona ima nekoliko stilova koje će kompliment bilo koji izgled, bez obzira da li se ide na posao, u dućan, ili na sastanak. 

Loc Head Wrap

Imate Locs? Imate dug, neapologetski predivno Locs? Pa, onda ste u potrebi za ovaj video koji sam Mina akcije o tome kako da ih super visoko na glavu zamotati kao profesionalac. Njena kosa je nevjerojatna i lijepa i ima toliko toga tako da deli savršen način da ih se i iz načina na moderan glavu zamotati savršen za svaku prigodu ste planirali. Volim završio izgled i hoćete previše.

load...

Lako Turban

Svi znate ja volim brzo, ultra lako stilova, tako da sam morala da podelim Mlle. CafeAuLait 's lako šal turban stil koji je super za te dane postaje malo blizu (ili prošlosti) dan pranja. Imate li dug, pravougaoni šal? Vi ste već spremni za ovaj jednostavan izgled. Stvoriti promašaj lepinja i vaša kosa je potpuno pokriven i spremni ste za dodatnu opremu i izlaska iz vrata!

Koja je tvoja omiljena glava wrap stil?  

Pročitajte sljedeći

load...