4 znakova koji su vam potrebni za pre-poo | BA.inspinre.com
Modu

4 znakova koji su vam potrebni za pre-poo

4 znakova koji su vam potrebni za pre-poo

Mislim da je sigurno reći da su muškarci i žene svih tipova kose će se složiti da grli svoje prirodne teksture ih je naučio da slušaju svoje kose. Doing nas je to dovelo do stvaranja mnoge jedinstvene prakse, kao ko-pranje, brtvljenje ulje, način LOC, i raščišćavanje s jabukovog sirćeta.

Ono što je pre-poo?

A "pred-poo" je tretman, obično uljem ili uređaj, primijeniti na kosu prije šamponiranja ili čišćenja. To može pomoći kosu s vlagom i pripremite kosu za otpetljava. Mnogi kovrdžav mix vlastitih pred-poo (provjerite ovaj maslinovo ulje pre-poo), a zatim ga umasirajte u vlasište i nanesite ga na dužinu kose. Možete ostaviti svoj pred-poo u 15 minuta prije tuširanja ili čak preko noći, ovisno o tome što treba vašu kosu.

Da li je potrebno da pre-poo?

load...

Da li ste nikada unaprijed pooed prije ili ne vidim svrhu u tome, ovdje je popis znakova koji mogu ukazivati ​​na kosu treba pre-poo.

    Gomila Šteta

Ovo je najgori neprijatelj kovrčave djevojke. Mnogo pucanja obično dešava tokom procesa čišćenja unutar tuš; energičnom trljanje može uzrokovati pramenova trljati se jedni protiv drugih i parati. Pre-pooing kose može namazati pramenova i da ih zaštiti od kopiranja lako. Na duge staze, tretmanima može doprinijeti zadržavanje dužinu štiti kosu tokom procesa čišćenja.

  1. Squeaky vlasište

Svi mi volimo da ima čistu kožu glave, ali ništa me uhvatio za glavu i više od toga grozno skviči osjećaj nakon čišćenja moju kosu. Za neke ljude, da skviči zvuk je zvuk posao dobro don. To mi omogućava da znaju, međutim, da je moj proces detangling nakon toga će biti pun čvorova i bol. Ako želite izbjeći da skviči osjećaj, pred-pooing će učiniti samo trik. Do podmazivanje kosu prije pranja i sredstvo za čišćenje neće biti u mogućnosti ukloniti sve vaše sebuma, većina njegovih sapunice će raditi samo kroz pred-poo, čime se zadržava vlagu u kosi.

  1. Patnja spor rast

Ako planirate da rastu vaše kose 'brže', dodajući pre-poo za pranje režim će biti vaš najbolji izbor. Kao što masaža tretmana na kožu glave, vi poboljšavaju cirkulaciju krvi. Ovo pomaže isporučiti više hranjivih tvari na svoj folikula čime je pomogao promovirati duže, deblje kovrče. Masaže će također pomoći rasti natrag svoju bebu dlake i povukla Hairlines. Popularna rast kose pre-poo je Jamajke Black ricinusovo ulje.

  1. Tona Tangles

Ako se nađete stalno bore sa čvorovima i zaplete u tuš, pre-poo može olabaviti svoj klupka po podmazivanje i omekšavaju kosu. Također se možete finger otpetljati kosu prije tuš sa unaprijed poo da riješi neke velike čvorova.

Da li pre-poo?

load...