4 stvari koje se nikad ne menjaju u mojoj režiji | BA.inspinre.com
Modu

4 stvari koje se nikad ne menjaju u mojoj režiji

4 stvari koje se nikad ne menjaju u mojoj režiji

1. Operite i ide kao moj stil tokom cijele godine

Ja sam za pranje i ide kraljica cijele godine. Ja rijetko slomiti od ovog stila, jer radi za mog lijeni kovrdžave mentalitet. Ja nisam frizure manijak i preferiraju pranje i otići. Uprkos žive u stanju sa sva četiri godišnja doba (ponekad sve u istoj sedmici!), Ne mogu upravljati da nix zaštitne stil i odlučiti za jednostavniji stil za mene. Ne prehlade, ne pojave, suhu kosu, ili lom. Možda nosim dim ili rep povremeno, ali bez obzira na stil i dalje manipulirati što je manje moguće i održavati dužine.

2. Operite dan rutinu

Moj dan pranje je manje od gnjavaža nego za neke kao moje zaplete su prilično minimalne. Ja to učiniti ublaživali zaplete sa dva puta godišnje, ukrasi i prst za raščešljavanje kose, kao češljeve i četke čini se trgnuti više nego mi pomogne. Takođe sam angažovati pomoć tri čišćenje: As I Am Naravno Coconut CoWash, SheaMoisture Jamajke Crna ricinusovo ulje Snaga, rast i Restore šampon, ili Trader Joe Tea Tree Tingle šampon. I pobrinite se da duboko stanje 99% vremena i angažovati pomoć čaja ili kave ispiranje da pomogne sa otpuštaju i rast kose. Moje uređaj + eliksir koktel je sljedeći slijedi moje gel. Ne radim čaj često za ispiranje, ali ja u skladu proteina tretmana jednom mjesečno.

load...

3. Regenerator + eliksir

Želiš li znati zašto moja kosa ne pate od suhoće u Koloradu, kao i mnoge druge žene kovrdžave ili coily kosu? I pobrinite se da dodate eliksir mojoj uređaj pomoći zadržati vlagu u mom pramenove bez mog kosu osjećaj ili tražim masna. SheaMoisture Manuka Honey & Mafura ulje sa SheaMoisture Raw shea maslac Restorative Elixir (samo nekoliko pumpe) je krajnji koktel za premijera moja kosa prije nego se prijavim Kinky-Curly Curling Custard (gel) i klima suha. Bez obzira na godišnje doba ili temperature Ja hidratizirana, kovrča-slobodan, a curltastic i to čini se da je razlog za to.

4. Me sluša moju kosu

Ja idem onim što mi kosa govori. Moje kalemova daj mi znake na ono što je potrebno i što radi ili ne radi. Jedina razlika u promjenama proizvod za bilo koje sezone će biti meni dodavanjem glicerina mojoj sprej napitak tokom zime. Moja kosa buja off glicerina tokom zimskih mjeseci. To daje moja kosa koja je dodao vlagu te zime može ukrasti iz mojih kalemova. Ja ne zaglavi na ono što bi bilo najbolje za ovu sezonu i više o tome što treba mojoj kosi bez obzira na sezonu. Ja ću pokušati nešto ako je moja kosa mi daje signale da želi i da stvarno pomaže kad putujem u drugu klimu. Ono što radi za mene možda neće raditi za nekog drugog i pada mi na pamet da je od moje kćerke i sestre (prirodne) imaju različite rutine i koriste različite proizvode dok svi živimo u Koloradu. Pokušaja i pogrešaka vodi mene i moj savjet svakome je da se dozvoli da te vodi previše.

load...