4 savjeta za sušenje kovrdžave kose | BA.inspinre.com
Modu

4 savjeta za sušenje kovrdžave kose

4 savjeta za sušenje kovrdžave kose

Kako se osuši kovrdžava kosa ima veliki utjecaj na to da li ćete imati dobar, veliki ili loš dan za kosu. Ali kao i većinu stvari kovrdžava, pravila su prilično ravno naprijed, a manje je više. Evo kako da se osuši vaše kovrče s oprezom.

1. Air osušite lokne

Ako imate vremena, puštajući kosu osuše je vaš najbolji izbor. Ovo održava kovrče daleko od visoke topline fen i omogućava njihov prirodan oblik da se pojavi. Samo se pobrinite da se prijave na gel bez alkohola na kosu kad izaći iz tuša, a onda ne diraj svoj lanci dok su potpuno osuši. Ako vaša kosa je mokar, bacite mikrovlakana ručnik preko ramena ili nositi odoru da upije vodu.

2. Hop pod kapuljačom za kosu

Kapuljačom sušare su fenomenalne, jer suhu kosu bez stvaranja kovrča i uradi to brzo. Plus, s obzirom da su vam ruke slobodne, možete pročitati, surfati web ili kako god sve dok čineći kosu predivna. Odgovor sa kapuljačom za kosu sam dobio na Amazon.com za oko 50 € je sto-top verzija, ali također može naći nekoliko stilova na točkovima online ili na ljepotu prodavnica.

load...

3. Difuzne ispravno

Tradicionalni difuzori su uvijek tvrdili da pomognu kovrdžave kose, ali oni uvijek ostaviti moju kosu tražim više pudlica nalik nego ljudski. Umjesto toga, pokušajte difuzor napravljen za kovrčave kose kao što je DevaFuser ruku obliku. Njegov jedinstveni dizajn omogućuje 360 ​​stupnjeva, difuzno protok zraka. Nisam baš jasno kako to čini moje kovrče izgledaju tako mekano i lijepo oblikovani, ali to radi!

4. Sjetite se ne raditi, sušenje

Ne primjenjuju vrelina tradicionalni kosu direktno na kosu. Prevruće je i oštra za kovrčavu kosu, što je prirodno krhka, a može dovesti do pucanja, kao i kovrče. Ne koristite frotir ručnikom na kosi jer je njegova ćopo površinu uzroke lepršavost i kovrdžanja i nikada omotati turban frizuru jer se proteže vaše kovrče i remeti njihov prirodni oblik.

Kako se osuši kovrče?

Žele više?

  • Manuka med: Prednosti za kosu i kožu
  • 5 Best Hair Ulja za kovrčavu kosu
  • Kako napraviti kose ispire za Healthy Hair
load...