4 kastel sapun koji zapravo dobro funkcionira kao šampon | BA.inspinre.com
Modu

4 kastel sapun koji zapravo dobro funkcionira kao šampon

4 kastel sapun koji zapravo dobro funkcionira kao šampon

Danas više Naturals i kovrdžave djevojke posežu za sapun da pojasne svoje vlasište. Ne samo bilo koji sapun, iako. Castilla znači "bilo biljnog ulja na bazi sapuna, u odnosu na životinje (loja) sapun masti na bazi", navodi se na sajtu dr Bronner a. Castilla je povrće potiče od maslinovog ulja, vode i lužine. Mnogi naturals uživati ​​koristeći ga, jer je nježan na suhu ili toplotne oštećenu kosu. Castilla pomaže uravnotežiti pH u kosi, previše. Da biste dodali premaza šećer - kao da je još potrebno - ovaj sastojak je biorazgradiv, neotrovan i ima mnoštvo svrhe. U krajnjoj liniji, to je još uvijek nevjerojatno potentan delikatan sredstvo za čišćenje, a stupa na snagu kada se koristi za vlasište kao dobro.

Sljedeće 4 šamponi sadrže Kastilja sapun i su odlični za pojašnjenje - koje će se koristiti nakon jednonedeljni zabijanje na oblikovanje, prije bojenja, a nakon rigorozne fizičke aktivnosti koje su zahtijevale biti na otvorenom na duži vremenski period (npr planinarenje ili plivanje).

1. Carmella Marie Alabama Mix Kremasta sredstvo za čišćenje, 14 €

Voda, Kastilja sapun i uljem avokada su 3 prva sastojci u ovom sredstvo za čišćenje. Slip je neverovatna, tako da je ovo jedan nije ograničen na kao skalp clarifier. Alabama Mix je bez sulfata, idealna osobina od kovrdžave djevojka šampon.

load...

2. Dr. Woods Almond Kastilja sapun, 10 €

Ovaj ekološki sredstvo za čišćenje ne sadrži nikakve životinjske sastojke, ima širok sposobnost višenamjenski. Neki ljudi čiste svoje jela s njim, neki peru kosu, a neki ga koriste kao pranje tijela. Dr. Wood je Kastilja sadrži badema, maslinovo i ulje od konoplje, bogato vitaminom E. Drugi razlog za razmatranje ovo kao nedeljni clarifier - to je također bez sulfata i parabena, i naftnih derivata.

3. Dr. Bronners Magic Pure-Castilla sapun Organic Pepermint, 4 €

Ima toliko toga da se kaže o brendu: to je pakiran u 100% recikliranog boce, tako da je ekološki prihvatljiv. Kao sredstvo za kosu, Dr. Bronner sapun sadrži njegujuća kokosovo ulje, maslinovo, konoplja, i jojobe i paprene metvice ulja kao ovlaživači za intenzivnu vlagu dok uklanjate naslage i ostatke iz vlasišta.

4. Kirk Original Kastilja Sapun, 9 €

Ovo Castilla sapun dolazi u obliku bar i posebno je odličan za one sa tvrdom vodom. Mnogi naturals koristiti ovaj vegetarijanac bar kao brzo ispiranje šampona zbog svoje potencije. Kirk je antialergijski i biorazgradiv kao dobro. To lathers se lijepo za duboku čisto - i još uvijek je 100% prirodni.

Da li ste ikada oprati kosu sa Castilla sapun?

load...