3 znak da je vreme da operete kosu | BA.inspinre.com
Modu

3 znak da je vreme da operete kosu

3 znak da je vreme da operete kosu

Ja više nemam raspored set za dan pranje i to omogućava kosa mi da me vodi kad je vreme da ga očistite.

Prirodna kosa čini se više radi na dan pranja nego kad sam bila opuštena, a dok sam ja nikada ne bi rekao niti vjerujem da je prirodna kosa je teže održavati nego opuštena kosa, shvatam dan pranje je naporan. Ja više nemam raspored set za dan pranje i to omogućava kosa mi da me vodi kad je vreme da ga očistite. Postoje posebni znaci da su prilično univerzalna bez obzira na teksturu vaše kose, gustoće. Evo mojih Tell-Tale potpisuje moja kosa je spreman za dan pranja.

Nagomilavanje 1. Proizvoda

Mrzim naslage i istinski pokušaj da se drže podalje od sastojaka koji se mogu brzo izgraditi. Nagomilavanje može biti akumulacija znoja, prljavštine i zagađivača i da gunky nered treba ukloniti što prije. Nagomilavanje proizvod može biti štetan tokom vremena, jer može začepiti folikule kose i vagati kosu previše. To obično stvara film na moju kosu i ponekad pahuljice. Ovaj nered je najbolji pokazatelj da je potrebno da isplaniraju pranje brzo. Ja ponekad dodati proizvode koji imaju silikone, ako ću za određeni izgled, tako da planiraju dan pranje da bi ubrzo nakon toga, kako bi se uklonili taj naslage. Volim maslinovo ulje Eco Styler gel (I dobili najbolje visoke dim kad ga koristim!), Ali kad sam ga koristiti Znam da ću morati da perem kosu ubrzo nakon, jer uzrokuje nagomilavanje.

load...

2. Moja kosa osjeća masnu

Mrzim masnu kosu. To može zvučati čudno od nekoga ko koristi dosta ulja na njenoj kosi i tijelu, ali kad mi je kosa oseća masnu, znam da je vrijeme da ga operem. Ja mogu biti teške ruku tako da nikada nije samo dodajte ulje kao brtvilo za kosu. Ja koristim koktel mix uređaj i eliksira, umjesto da zatvori svoju kosu i to radi sjajno na brtvljenje bez osećaja masna.

3. Odbije da postupi u pravu

Ovo je prilično subjektivan. Za mene, odbijajući da se ponašaju u pravu je ono što se događa upravo sada. Oprala sam kosu prije nekoliko dana i kosa mi je nemirna. Kada se to dogodi ja planiram da ponovo mojoj kosi; ovo je samo brzo ko-pranje sa čišćenjem uređaj. Obično se to dogodi kad je moj dan za pranje rutinu je Subpar i potrebno osvežiti. Ovo što me vrati na pravi put brzo. Ja ću obično preskočiti duže duboko uređaj koji put previše, ali ja ću učiniti sve ostalo sam normalno radim na dan pranja. Samo ću zadržati duboko uređaj u mojoj kosi dovoljno dugo da završim tuš (obično 2 do 3 minute sa plastičnim zatvaračem) i sve će biti s desne strane pregib i zavojnica bogova.

Pokušao sam za pranje nedeljno ili dva puta nedeljno, ali to postaje glomazna, a ponekad i moja potrebno za kosu koje treba oprati prije ili čak i kasnije. Sada oprati kada je to neophodno i da je radi bolje za mene. Sa ovih znakova iznad imam mnogo bolje pranje dan iskustvo.

load...