3 talasasta bob frizura (koristeći samo 3 Bobby igle) | BA.inspinre.com
Modu

3 talasasta bob frizura (koristeći samo 3 Bobby igle)

3 talasasta bob frizura (koristeći samo 3 Bobby igle)

Da li dosadila oblikovanje valovite bob (wob) svaki dan?

Ako si neka vrsta low-održavanje godina kada je u pitanju ljepota, ove 3 jednostavna u izgledu savršen za vas. Sve što vam treba su 3 Bobby igle osvježiti svoj wob. Ove izgled su odlično ako pokušavate rasti tvoju bob i želite da kreativno sakriti svoj split završava u prednjem bez pribjegavanja škare. Naša tip 2 urednik Susonnah pokazuje kako.

1. Stanje kosu.

Susonnah koristi Mop Top dnevni regenerator. To je protein bogat i sadrži umirujuće bilja, idealan za pomoć odskočiti prirodnim definicija se bez puno manipulacije.

2. Nanesite kremastu odsustvo-u i otpetljati.

Dok je vaš talasasta kosa je još uvijek mokra pod tušem, nanesite količinu četvrtinu veličine Karen Body Lijepa Sweet Ambrosia ispire u kosi. Ima klizanje i lagan, što ga čini super za detangling labavije pregib obrasce.

3. Sušenje i lagano SCRUNCH kosu.

load...

Da bi se ubrzao proces, Susonnah stavlja na nju Studio suhu kosu sušenja Rukavice dok lagano hvatanje svaki pramen talasa. Oni su se brzo upija i podstaći prirodne definicija bez izazivanja kovrče da frotir ručnik ili t-shirt imaju tendenciju da rade.

4. Nanesite umirujuci proizvoda.

Koristeći DevaCurl Light Definiranje gel, zavrtite nekoliko komada u prednjem za više strukturirani talas. Pokrenite tanak sloj AG kozmetika za kosu na plaži Bomb --it je bez alkohola i prožet keratina, garantuje trajno prirodni skok na val i sjaj koji će trajati nekoliko dana.

Izgled

  • Casual & Chic: Place 3 Bobby igle međusobno paralelno pored, na prednji deo talasa.
  • Flirty & Fun: Uzmite prednji deo talasa i okrenite ga u leđa centru glavu. Koristite 3 Bobby igle raspoređeni da zadrži preokret na mjestu.
  • Pretty & Glam: Uzmite prednji deo talasa (ili šiške) i lagano povucite ga prema gore i nazad na vrh glave da se formira blagi bump. Prostor izvan Bobby igle 3 zadržati krajevima na mjestu. 

Je Susonnah kosu blizanac?

load...