3 razloga zašto su vam suvi, krhki curls potrebni kao što sam ja | BA.inspinre.com
Modu

3 razloga zašto su vam suvi, krhki curls potrebni kao što sam ja

3 razloga zašto su vam suvi, krhki curls potrebni kao što sam ja

Loš kosa dana ne mora biti neizbježno. Ako imate pravo proizvoda, od vas će imati više dobrih pregib dana nego loših. Da biste spriječili frowny lica i borbu protiv suhe, lomljive lokne morat ćete proizvode prirodnu njegu kose koja je već isproban i testiran od strane žena kao što si ti koji su patili kroz te grubo pregib dana. Vjeruj mi; teško je pronaći pouzdan Sveti Gral kandidata!

To je razlog zašto sam danas preporučivanje NaturallyCurly omiljeni zajednica za vas! Kao što sam ja proizvoda za kosu su poznati kao radnici čudo u valovit, kovrčava, i Sveti Grails coily djevojčica. Postoji nekoliko razloga za to. U ovom CVS Pharmacy pod pokroviteljstvom post, ćete saznati kako vaše suho kovrče trebaju As I Am Coil Definiranje Jelly i njegova sestra proizvode u vašem životu.

Nastavite sa čitanjem da saznaju zašto As I Am vam daje slavna, zdrav lokne!

load...

Razlog 1 - omekšava isušila pramenove

Ako ste ikada pokušali gel koji je ostavio svoj kovrče flakey i isušena, morate As I Am Curl definirajući Jelly. Razlog je u sastojcima proizvoda. Formuliran sa aloe verom, koja je bogata ovlaživači, ovo jelly formira lagani pečat vratila kose za zaključavanje u hidratacije za premium zadržavanje vlage. Ova formulacija ublažavajući premaz je ono što čini kosu mekom i suha, bez sjaja uvojke stvar prošlosti.

Razlog 2 - Drži lokne temeljno hidrirani

Mi smo to čuli milijun puta: kovrčava i teksturom kose treba hidrataciju. Zar nisi sretan da apoteke u As I Am znate? Oni razumiju naše frustracije! To je zašto je njihova Curl definirajući Jelly sadrži ovlaživača koji pomažu da kosa hidratizirana tijekom cijelog dana. To znači da nećete morati brinuti o svom kovrče isušivanja ili, smišljaju svoj podnevni Osvježavajući sprej kako bi se na posao. Vi ćete imati sija, poskakuje, zavidan lokne satima i satima!

Razlog 3 - Nepobitna definicija pregib

Kao Tip 4 coily, ja sam ludo skeptičan proizvoda koji obećavaju značajna definicija uvijanje. Nakon koristeći kao što sam ja Coil Definiranje Jelly, postao sam instant vjernik u svoju sposobnost da uzmem namotaja u formi! Ovo jelly će pomoći vašem kovrče POP sa definicijom i nevjerovatno sjaj. Postala sam toliko komplimenata na mom pranje i otići jer je ovaj jelly je okrenuo skupljanje sklone namotaja u sjajne, skokovito izvora! Iskreno sam zapanjen ovim želea i sam siguran da ćete biti, previše.

Kako bi se ovaj nevjerovatan želea da ti dam najbolje kovrče svog života, imajte na umu da ćete morati početi utakmicu u jaku bazu. Tu sljedeće bonus savjeti dolazi u ruci.

Styling bonus i video: Koristite Jelly u partnerstvu sa As I Am Twist Definiranje krema za super sladak i super meke twist auta.

Kovrčava kosa Održavanje BONUS TIP:

Bez obzira na ono što stil želite postići, morate početi sa čistim skalp tako grab As I Am Coconut CoWash čišćenje uređaj. Ovaj cowash je bio favorit u našoj NaturallyCurly zajednici više od tri godine i još uvijek vrhunski izbor među našim urednicima. Morat ćete pratiti sa ispire i koji se ne ispire. Preporučujem koristeći kao što sam ja za raščešljavanje kose regenerator, koji sadrži cetil alkohol koji pruža velike listić za lako prst otpetljava i ispiranje. Post-raščešljavanje kose, nanesite As I Am koji se ne ispire sa svojim lokne koji također ima klizanje dostojan svojstava u njemu koje čine kosu super mekana i kovrdžanje besplatno.

load...

Želite više Kao što sam ja u tvom životu?

Tako sam sretan da dijele ovaj svedočanstvo i stil savete sa tobom, ali tu je mnogo više As I Am od svojih obitelji proizvoda. U mom sljedeći članak, ja ističući jedan od As I Am najvrednijih žena, direktor za obrazovanje Alana Snowden. Alana će dijeliti njen dostignuća na As I Am i savjete o tome kako bi najbolje koristiti proizvode koji smo svi željno stavljanje u našoj Sveti Gral kolekcije!

Ovo pod pokroviteljstvom članak je dio NaturallyCurly i CVS Pharmacy-a koji vode the World? Lokne! serija za mesec istorije žena 2017! 

Sve mjesec dugo, mi predstavljamo ljepote industrije pioniri i svoje inovacije proizvoda koji se mijenjaju u kategoriji prirodne i teksturom kose. Stay tuned!

Kao i uvek, ostani kovrčava!

load...