3 prirodno kovrčne frizure za povratak u školu | BA.inspinre.com
Modu

3 prirodno kovrčne frizure za povratak u školu

3 prirodno kovrčne frizure za povratak u školu

Pobrinite se da vaša kovrče dobiti A + cijele godine s tim 3 jednostavna frizura i naših najboljih Sveti Gral uzima za jesen / proljeće 2016!

Kako bi se osiguralo vrhunskim stilom, Kontrolna lista za sljedeće alate i pribor:

  • Širokim zub češalj
  • Soft-Četka
  • Tekstura-friendly peškir
  • Kapa za tuširanje
  • Elastična rajfovi
  • Bobby igle i minijaturne kandža klipova
  • Kosa veze
  • Trake

Li spremni za početak na ovim super sladak izgled, stilski i po ugledu na ultra-cool Sam? Sjajno! Idemo!

ApHogee Curlific! Curl za definiciju je vaš novi BFF ove školske godine!

Jednostavno Delightful Side Twist

load...

Pregib definicija je vrhunac ovaj izgled, a može se lako postići koristeći ApHogee Curlific! Pregib za definiciju. Vaš teksture kosa će imati koristi od ovog quinoa protein-prožet definirac koji stavlja u produžetku za borbu protiv vlage i dodajte skok u kovrče. Pobrinite se da vaša kosa je vlažan kada scrunching malu količinu proizvoda u vaš kovrče. U zavisnosti od želja stil, slobodno dozvolite da kovrče osuše u klasi ili difuzno ih pre nego što izađem na vrata!

Osim dodajući definicija i kontrola na mane, moraćete da zgrabite nekoliko minijaturni kandža snimke da ovaj stil izgled i dojam vrhunske. Koristite prste ili širokim zub češalj da čine dio sekcija gdje god želite i zavrnem niti. Da biste postavili izgled, klip krajevima vašeg obrta u vaše mane i opaperjati ostatak kovrče.

Ovaj pregib za definiciju je dizajnirao kreativni umovi u ApHogee da rade u tandemu sa odsustva-u uređaja i teksturom kose. Sa Sveti gral proizvode kao što je ovaj, ne Srećan od kovrdžave djevojka svijeta? Svakako da imamo!

Zaglavljen u školi daze? Bez brige! A opušteni izgled je lako postići - samo pratite olovo Sam je:

Dati svoje kovrče vrhunski tretman stilu sa Doo Gro Jamajke Black ricinusovo ulje

Traka za glavu i kovrčava Qs za Lazy Days

Ako je potrebno da dotjerati drugi dan škole izgled, zgrabi za glavu i pažljivo izvucite nekoliko tvojih kovrdžava dlaka kroz.

Ono što ovo izgleda jednostavno stil je korištenje Doo Gro Jamajke Crna ricinusovo ulje, jer su svi uvojci su lako dio sa prstima, zahvaljujući ovom all-prirodno ulje!

Da li znate šta je sjajno u vezi ovog ulja? To je vekovima koristi kao prirodni lijek za različite probleme kose i kože. Još bolje, to se koristi u modernom dobu za jačanje kose, pomoći kovrče rastu duga, eliminirati lom. Oh, i može se koristiti kao vruće ulje tretman na dan pranja!

Klasični Curly Pigtails i Sladak Afro dimova

Ništa nije slatka kao kovrdžave kikice i ponosan afro dimova. Bez obzira na razred ili kolegijalni razini ste u, možete rock te kovrčava, puffy bebe 'Til se krave ne vrate kući!

load...

Da biste dobili ovaj izgled, koristite širokim zub češalj ili prstima dijelu sred kovrče iz vrha vaše kose u potiljak vrata. Koristeći teksture kose za porodicu elastične kravatu, sekcija isključili kovrče i lagano dlačica i napuhati svoj kovrče kroz.

Čineći ovo izgleda ekstra divno zahtijeva sjaj i Jam-uređaj gel, formuliran sa medom za dodatnu držanje i vlage naši prijatelji u Ampro. Ovo je za one ekstra fine, dušo dlake koje love being stilu jednako kao i ostatak vaše mane. Mekom-Četka ili četkicu za zube, slick taj dodatni čekanje gel na svojim rubovima. Ovaj proizvod je posebno velika za nas sa prirodnom kosom jer je bez alkohola, parabena, vazelin, i silikona - znate, sve to icky stvari naše kovrče ne treba!

Gledati Sam raditi njen magiju u našem 3 Povratak u školu Frizure video sada:

Bez obzira da li pada skinete klinci u dan jedan od vrtića ili uzimanje prvi korak u kolegijalnog auditorijum, ove 3 jednostavna frizure za kovrdžav će definitivno osvojiti učenici svakog razreda ozbiljan stil poena tokom cijele školske godine!

Sviđa ono što vidite? Za više članaka kao što je ovaj, prijavite se na naš newsletter!

U kosu kolotečinu? Pratite nas na Instagram za inspiraciju. 

Kao i uvek, ostani kovrčava!

load...