3 načina da prestaneš raditi previše | BA.inspinre.com
Modu

3 načina da prestaneš raditi previše

3 načina da prestaneš raditi previše

Pitanje

Ja sam novi ovdje pa ću pokušati zadržati ovu kratko. Moja kosa je 2c-3a, mali deo na potiljku vratu je ravno. Ja sam bio jedan od pranja za mjesec dana i znam tranziciji treba vremena. Imam i niske poroznosti sa kosom visoke gustoće. Pa, moja kosa je malo čudno u zadnje vrijeme. Moja kosa kada sušeno je između mojih lopatica tako da za 1 1/2 inča na krajevima su definirane kovrče / valovi i od tamo se mogu dobiti neposlušnu s masnu korijenima i suho vlasište. Koristim As I Am CoWash čišćenje regenerator ili Suave Naturals Tropical Coconut regenerator, GVP regenerirajući balzam (Sally brenda), SheaMoisture Hibiscus i Coconut Curl i Style mlijeko i eko Styler arganovim uljem Styling Gel. I zbog toga imam svaki drugi dan za pranje ako mogu. Također, kovrče u leđa ispod se protezao i srušena. Je li netko imao ovaj problem prije nego što i je to nešto što moram da čekam.

Odgovor 

Izgleda da postoji mnogo događa, u kojem se čini da nagomilavanje proizvod je glavni krivac. Na osnovu informacija koje ste dali ste prelazak sa niskim poroznost, visoke gustoće, 2c / 3a kosu masnu korijenima i suho vlasište. Nisam siguran da li je vaša upotreba termina u tranziciji u odnosu na prelazak sa hemijski ispravio kosu prirodno stanje vaše kose ili u odnosu na uključivanje ko-pranje u svoj režim.

3 načina da Quit Doing Too Much

Si to podelio koristite As I Am Coconut CoWash čišćenje ili Suave Naturals Tropical Coconut regenerator za zajedničko pranje, GVP regenerirajući balzam, SheaMoisture Coconut & Hibiscus Curl & Style mlijeko, i Ecostyler Arganovo ulje gel za kosu. Opredjeljuju od razjašnjavanja kada imate niske poroznosti kose i nanošenje slojeva na tri proizvoda mogu biti pretjerane, posebno za nekoga sa gubitnik pregib obrazac. Predlažem tri stvari:

load...
  1. Start razjašnjavanje
  2. Smanjite količinu proizvoda te ostaviti u
  3. Pokušajte pronaći dual hidratantne i proizvodima za oblikovanje kose

Nisam siguran kako je moguće imati suho vlasište sa masnom korijenima. Nisi eksplicitno navode da imate pretjerane sebuma pa pretpostavljam da misliš sebuma, ali nakon razmatranja svoj režim svoj masnu korijene može biti zbog nagomilavanja proizvoda.

Potiljak kose je vjerojatno pravo, jer je gubitnik teksture i / ili težinu od proizvoda koje koristite. Pozivam vas da pregledate urednicima Cristina (2c) i Jamie-a (3a) bere i da dual hidratantne kreme i Styler ili lako hidratantnu kremu i može izgraditi sa Styler bez vaganja kosu i tako brzo gomilaju nagomilavanje.

Znam da grli tvoje kovrčave kose može biti uzbudljivo, ali sve informacije koje dijeli online je samo svjedočenja i prijedloge, a ne pravila. Čini se da možda imate previše događa u vašem režimu. Uzmite malo vremena da odluče šta treba da ostane i šta treba da ide prije nego što se izgorio. Ne bih volela ove tranzicije ne biti ugodno iskustvo i postati neodoljiv. Učiniti ono što radi za vas i puno vremena da se ne mora uvijek uključivati ​​svaki novi tip koji je radio čudesno za nekog drugog.

Da li ste ikada imali trenutak u svoj režim kada ste radili previše?

load...