3 brendova za kosu potrebno je da probate iz prodavnice zdrave hrane | BA.inspinre.com
Modu

3 brendova za kosu potrebno je da probate iz prodavnice zdrave hrane

3 brendova za kosu potrebno je da probate iz prodavnice zdrave hrane

Osnovana je 1978. Godine, Desert Essence je centriran na jednostavan koncept: "ljepota je prirodna, i priroda je lijepa." Desert Essence može se naći u prodavnicama zdrave hrane kao što su prirodne Trgovina živežnim namirnicama, klice, i Whole Foods tržišta usklađivanje sebe sa prirodnim i organskim razmišljanja tih uspješnih lanaca. Uz temelj svakog i svaki proizvod što je sastojaka, Desert Essence vjeruje u koristeći samo visoko kvalitetne prirodne sastojke za sve-over zdrav ljepotu iskustvo. Nose bebu, Bath & Body, stomatološke, za njegu kose i proizvoda za njegu kože i pobrinite se da izvor njihovi sastojci odgovorno. Nijedan od njihovih proizvoda sadrži veštačke boje i mirisa i stvorena da rade u skladu sa telom.

Aubrey Organics

Aubrey Organics je osnovana od strane Aubrey Hampton, organski kemičar u 1967. Kao i mnoge organske linije za njegu kože, počeli su sa nekoliko proizvoda, ali su prerastao u masivni društvo za osobnu njegu sa preko 200 proizvoda i distribuciju u više od 4.500 prodajnih mjesta širom zemlja. Uprkos svojoj veličini, Aubrey Organics uzima zanatski pristup sa sitnim serijama ne više od 50 litara. Oni su potom isporučuju izravno na lokalnim distributerima bez skladištenja, čime se smanjuje vrijeme između proizvodnje i primjene od strane potrošača. Oni održavaju nepokolebljivu posvećenost potpuno prirodnih sastojaka koji su certificirani organski i koristiti bez umjetnih sastojaka ili mirisa. Iako to nije hipoalergenskih linije, oni uključuju označavanje alergena na svojim proizvodima; Oni također imaju Vegecol kolekciju, koja ne sadrži alergene. Svježine, autentičnost i prirodne su važni za ove linije i zdrave hrane koji ih nose.

load...

Prirode Gate

Osnovan 1972. Godine, Priroda Kapija inspiriran je ekološki prihvatljive potrošača, dok pod uticajem Majka Priroda. Dva brata iz Venice Beach, CA bili odlučni da se stvori šampon sadrži samo najsvježije i najčistije sastojaka na Zemlji. Inspirisan prirodnim kišnice, koristili su je kao svoju glavnu sastojak prije dodavanja ljekovitih biljaka za stvaranje Kišnica Biljni šampon. Oni sada nose ogroman niz holističkih linije kozmetičkih proizvoda za bebe, oralno, tijela i kose i ponose poštenja i integriteta. Njihovi proizvodi mogu se naći u pupčar, vitamin Vikendice, Whole Food Markets, i prirodnih Grocers širom zemlje. Ova linija je posvećen donosi ekološki i okrutnost bez biljnih proizvoda koji sadrže sve prirodne biljke i pH uravnotežen formule.

Koje marke voliš od lokalnog distributera zdrave hrane?

load...