2018 gemini kovrdžavi horoskop | BA.inspinre.com
Modu

2018 gemini kovrdžavi horoskop

2018 gemini kovrdžavi horoskop

Hretan Rođendan Blizanci! Šta kosu horoskop su u prodavnici za vas? Možete očekivati ​​neočekivano, tako pročitajte na za savete za navigaciju svoj rođendan mjeseca.

Dosljednost ne može biti Blizanci je jača strana, ali možete koristiti svoj impulsivnost u svoju korist.

Kvaliteti posedujete

  • Nedostatak konzistentnosti. Vaš nepredvidiv kosa radije ne držati istu rutinu ili proizvod. 
  • Impulsivnost. Kada su u pitanju proizvodi za kosu, boju kose, i pokušavam odvažan, nove stvari - ste potpuno se za izazov i ne plaše da počine. 
  • Svestranost. Ti si definitivno ne boji da ide s toka i ostaju nepromijenjeni neočekivanim preprekama, posebno za svoj modni i kose.

Šta to znači?

Tokom rođendan danas, promijenite ga. Ako ste navikli na nošenje kosu sve vreme, prigrliti priliku da uživa u svim svojim b-day slave bukvalno pustiti kosu. Za wavies, odlučili za drugačiji definiranje mousse ili krema AMP pojačan. Za kovrdžav i coilies sa srednje dužine kose, cilj za "lažni pixie" sličan ovome. To je kada impulsivno ponašanje igra pozitivan faktor u svoje lične garderobe, šminke i kose.

load...

Geminis love isprobavanju novih stvari, a mi volimo da je oko njih. Ako postoji nova zujali oko ulje za kosu, ne probaš. Nećete naći Blizanci sportski prošlogodišnjeg ombre trend, ti si na sljedeći trend prije nego što čak i počne! Budite svjesni da te osobine mogu staviti kosu - i svoj novčanik - u opasnosti. Vaša kosa može biti pate od stalne promjene možete nanijeti na njemu, boja kose može biti štetno, posebno na krajevima, i više-manipulacije kosu probati nove stilove će definitivno dovesti do pucanja.

Ako ste krizira za novu boju ovog proljeća, pokušajte kane uljepšati svoj prirodni nijanse sigurno. Ako pravi boja ne izlazi kao što je planirano ili novi "uradi ne radi, bez brige - vi toliko trave da izvede sve što dolazi iz propalog kose eksperiment. Samo zapamtite da daju svoju kosu odmor od manipulacije svaki sada i onda, i dobar sedmični duboko tretman!

Na osobine zasnovane, možda ćete naći inspiraciju u ovim:

  • Lush Henna boja kose Tutorial
  • 10 Hottest Festival frizure u 2014. Godini
  • Pogledajte ovaj video na 3 načina za rock dlaku luk na kovrče  

The lovely ilustracija je po Keturah Ariel. Možete je pratiti na Instagram- @KeturahAriel. I idite gledaju njen online trgovine ovdje.

load...