20 IG lepljivača koji prihvataju svoje curke tipa 4 | BA.inspinre.com
Modu

20 IG lepljivača koji prihvataju svoje curke tipa 4

20 IG lepljivača koji prihvataju svoje curke tipa 4

Volim kao kovrčava djevojka! Takođe, volim da osvijetliti i kovrčave djevojke koje imam teksturu kose. Svi vi znate da ja nisam baš u kosu kucanje, ali znam da je moja kosa tekstura je u kategoriji tipa 4. Ovdje su neke kovrčave djevojke koje volim da pratim inspiraciju.

DaynaBolden

Izvor: @daynabolden

Dayna ima žestoko sužava rez, a ona je to stijena sa puno samopouzdanja. Takođe sam pratiti Dayna za stil inspiracija jer ima toliko stila !!

Nae2Curly

Izvor: @ nae2curly

Nae2Curly je bloger na bazi Detroit-. Pratio sam joj od samog početka. Volim kako je vitrine mnogim stilovima na nju stranici. Ona je kraljica skupova trajnu štap i mi je pomoglo da usavrši svoje.

load...

Lisaalamode

Izvor: @lisaalamode

Lisa ima žestoke sužena i obrijane rez! Ona je ujedno i kraljica slijediti za stil inspiracije. Volim je nervozan stilu.

NaturallyGlam

Izvor: @naturallyglam

 Pratio sam Jonna od početka mog putovanja prirodne kose, a ona je bila toliko velika da daju vrijedne savjete za kovrčave djevojke sa tipom 4 kose.

SimplyCyn

Izvor: @simplycyn

Volim da pratim SimplyCyn za nju živu stranicu sa svojim zadivljujućim slikama i bojama. Takođe, volim da je prati na stil inspiracije.

Ynotkeeb

Izvor: @ynotkeeb

Makeba živi u LA, a ona dijeli sve stvari kovrčave kose, ljepota i fitness. Ona me ne samo motivira da volim svoju kosu, ali volim koži sam kao dobro.

Ijeomakola

Izvor: @Ijeomakola

Ijeoma je bloger na osnovu NYC koji ima prekrasna boji kovrče! Ona je moja kosa zaljubljen, ona ubija svaki stil ona pokušava.

ThatsChelsea

load...

Izvor: @thatschelsea

Chelsea je prekrasna kosa da ja jednostavno ne mogu dobiti dovoljno. Volim da pratim nju za inspiraciju. Ona je također koristi samo proizvode na biljnoj bazi.

Economyofstyle

Izvor: @economyofstyle

Psiha je žestoka! Ona je nedavno učinio veliki odrezak i njen kratak rez je tako predivno. Takođe sam slijediti za stil inspiracije. Volim vidjeti the Pops boje ona stavlja joj odjeću.

Veepeejay

Izvor: @veepeejay

Vasti je bio jedan od prvih blogera koji sam pratio kada sam otišao prirodno. Njene frizure su uvijek lijepa, a ona je također vrlo inspirativno u razmjeni njenu priču poduzetništvu.

NaturallyTemi

Izvor: @naturallytemi

Temitope je bloger na bazi DMV-. Gledam joj video da bi dobio inspiraciju kako da oblikujete kosu. Njen oprati i otići video me je inspirisalo da uradim pranje i otići na svoje.

CravingYellow

Izvor: @cravingyellow

Tabitha je trenutno u Najrobiju, Kenija. Volim da je prati jer joj feed je ispunjen živim bojama. Volim je savjete i video zapisi o tome kako raste dugo prirodne kose.

Blakizbeautyful

Izvor: @blakisbeautyful

Jenell B Stewart dijeli nevjerovatan savjeta za kinky i coily kosa kose. Volim i sljedeće njom jer ona dijeli druge kovrčave djevojke na njoj strani što mi daje inspiraciju.

JessicaPettway

Izvor: @jessicapettway

Jessica je YouTuber na području LA-u. Ja joj se divim joj besprijekoran stil i nevjerojatan perika dizajna. Ona također ima slatka mala kćer s prekrasnim kovrdžave kose.

Classycurlies

Izvor: @classycurlies

Victoria je bloger koji volim da pratim za najnovije frizure i proizvoda. Ona također ima podcast gdje daje savjete o različitim temama o prirodnim kose.

Chaneloldham

Izvor: @chaneloldham

Chanel je bloger Detroit baziran s prekrasnim glavu kovrče. Volim da pratim zbog njenog najnovije kosu i modne poruke kao ona ubija svaku sliku ona poruke.

Jahairgoddess

Izvor: @jahairgoddess

Nacketia je otok djevojka koja sike njena prirodna kosa besprijekorno. Volim da gledam nju definiran twist videozapise i podignutom kosom tutoriali.

Curlyempress

Izvor: @curlyempress

Spencer je trener život i wellness trener koji voli fitnesa, ishrane, i prirodna kosa. Volim da pratim nju za fitness inspiraciju, ali ne mogu a da ne primetim njen predivan lokne.

Theondiaj

Izvor: @theondiaj

Ondia je DMV kreativni da ubija YouTube video kao šef. Volim da pratim nju stil inspiraciju kao dobro.

Charyjay

Izvor: @charyjay

Nedavno je izrezati i obojila kosu i volim je nove boje! Živim kroz druge kovrčave djevojke koje nose boje u kosi jer sam previše uplašeni da mine boja.

Ko ti slijede za inspiraciju? Bilo bi nam drago čuti od vas!

load...