15 konvencionalnih instagramera koje sada prate | BA.inspinre.com
Modu

15 konvencionalnih instagramera koje sada prate

15 konvencionalnih instagramera koje sada prate

1. HalfieTruths

Devojka iza kovrčama i Cocktails Meetups koja ima svaki kovrčava na Instagram moleći je u pitanju njen grad je Kenija aka HalfieTruths. Njen #sizecheck nas je sve uzmi afro pick-amo ga za veliku kosu selfi.

2. BigHair_DontCare

Mi smo opsjednuti Michaela je kovrdžave autoportrete. Big lokne izgleda kao da lebdi oko nje lice. Ja ne mislim da ova devojka ikada imao loš dan za kosu.

3. CurlBox

Ova pretplata na bazi mjesečnih kutijicu goodies ima Instagram ispunjen sa onim što je u kutiji, inspiracija, kovrdžav zajednicu, a iza scene pogled na život djevojke iza brenda.

load...

4. TarenGuy

Bili smo ljubitelje Taren na Youtube-u već neko vrijeme. Njen Instagram nam samo još jedan put ka sustignu sa njom i njenim fantastičan amo.

5. Traceeellisross

Naša omiljena Girlfriend! Mi volimo malo pogledi na život ovog kovrčava osoba. Sada nikada nećete morati da pogodi šta Traci je do. (Shout out do Chescaleigh, koji je naš 15 YouTubeano na listu Watch).

6. Charmsie

Ova kovrčava djevojka nas je želite dodati malo plavuša našim kovrdžave amo. Ps: Kako je to kul BADD dan kosa majica koje je dizajnirala?

7. IlovetheDoux

Govoriti o kustos Instagram posvećen zabave i šarene za kosu. Volimo jakim bojama, i razne grafike i obrasce na ovim kul Doux krpe. Vlastite Social Media Manager Evelyn, posjeduje Bam-Doux.

load...

8. Viedenadax

Model Blogger, Nada Adelle nije samo lijepo lice s kovrče. Nekako, ona je balansiranje svojim putovanjima, modeliranje i ostvarivanju diplomirani pravnik. Spremite se za tona selfije na svom Instagram

9. Clairegeist

De Lune stil bloger, akcija Claire lijepo komponovanu fotografije koje izgledaju kao da su uzeti sa stare škole Polaroid. Mi volimo ovaj vibe koliko volimo njen kovrdžava crvenu kosu.

10. Naturalhairrule

Tamara izgleda kao jako zabavno. Njen veliki blistavim osmehom dodaje malo sunca u svoj feed. Frizura sorta je ono što možete očekivati ​​od nje hrane. Upoznajte o putovanju prirodne kose Tamara na svom blogu NaturalHairRules.

11. Designlovefest

Želimo da živimo u svijetu koji je kao lijepa, kreativne i šarene kao i fotografije na Bri Instagram feed. Napunite svoj život s njom snimke cvijeća, enterijera, i grafike. Onda ručati na svemu dizajn na svom blogu dizajna. Vole. Festa.

12. Summerkellsey

Možda znate Ljeto od nje YouTube kanalu. Ljeto zapravo započela je YouTube kanalu nakon tražim savjet na kovrčavu kosu. Sada na Instagram, volimo proveravaju njene fotografije vatreno crvene i zlatne kose.

13. Heyfranhey

HeyFranHey će vam pomoći održavati lijepe i zdrave kose i ostati u formi. Volimo mix fitness izazova, smoothie receptima, i kovrdžave za njegu kose. Možete provjeriti na više od HeyFranHey na svom blogu i YouTube.

14. UrbanBushBabes

Mi jednostavno ne mogu dobiti dovoljno svojih hladnoća. Dva super prijatelja koji je počeo blog, UrbanBushBabes, gdje oni govore, umjetnost, kulturu, stil, ljepotu, i naravno za kosu. Također čujemo, Nikisha razmišlja da se preseli u naš rodni grad, Austin, TX.

15. Naturalbelleoninstagram

Između Gina i njena kovrdžava devojčicu postoji obilje ljupkosti da ide okolo. Također temeljito uživa blog NaturalBelle, gdje ona govori mišljenja beba, kose i proizvoda.

load...