12 časova naučio sam na revolucionarnoj turneji | BA.inspinre.com
Modu

12 časova naučio sam na revolucionarnoj turneji

12 časova naučio sam na revolucionarnoj turneji

Prošlo je dosta divlja vožnja ove jeseni - najviše akciji pakiran dva i pol mjeseca u mom životu! Sada kada 2017. Dio knjige turneje The Curl revolucija: Inspirativna priča i praktične savjete iz NaturallyCurly zajednice je više, imao sam vremena da udahne, raspakujem kofer i razmisliti o nekim od vrhunaca turneje.

Zahvaljujući zamah od strane uticajnim, stilista i kovrdžav koji su ga prihvatili, knjiga i dalje zadržava svoj status bestselera, preliv sve kose knjige u Ljepota, Grooming & Style na Amazonu tijekom zadnjih 90 dana. Veliko hvala Essence, Allure i Latina sve za uključivanje u vaš odmor poklon vodiče!

Među moj ključ Takeaways, bez nekog posebnog reda:

1. Magic se događa u lice.

Iako NaturallyCurly je online, ništa ne može zamijeniti grli nekoga i razgovor sa njima licem u lice.

load...

Makeba Lindsay i seksolog Shan Boody u LA-u
2. Svako ima svoju priču.

Neki od njih su potresne. Neki su smešni. Svi su oblikovani na jedan ili drugi način kovrdžav sam sreo na putu. U jednom slučaju, to je bila konstantna i nazad između majke i kćeri - mama pritisak joj je da zadrži opuštanje svoju kosu nakon što je odlučio da pređe na nju prirodne teksture. Sada je majka su se preselili na ono što treba da uradi sa kosom njom dječji '. U drugom slučaju, to je bila majka sa dva mlada kovrdžave kćeri, jedan koji je došao i onaj koji je odbio jer mrzi kako joj je kosa izgledala.

3. Kovrčava kosa povezuje.

Svaki događaj je privukao veliki rasponi dobi, vrste tekstura i nacionalnosti. Bilo je divno upoznati prosede kovrdžav koji su upravo prihvatili njihovu teksturu kao i djeca koja su inspirisani sve pregib ljubavi u prostoriji.

2 nove curlfriends u Majamiju na Quintessential Naturals
4. Bacite stari hotel plastične tipke.

Na kraju sam se sa velikim stack i bio zaglavljen na moja vrata pokušavam da shvatim kojih je jedan bio onaj pravi. Na kraju sam morao glavom dole da biste dobili novu.

5. Uber vozači su divne!

Upoznala sam tako mnogo zanimljivih ljudi, od San Franciska do Toronta. Veliki pozdrav mojoj Boston Uber vozač, koji je insistirao na me vodi za obilazak Marblehead i Salem na mom putu do aerodroma iz Beverly. I njegova supruga se dogodilo da je klijent Cala Renee salona, ​​gdje smo imali događaj.

6. Samo zato što imate let rano nije izgovor da nose odjeću unutra ili unazad.

Pitao sam se zašto je vrat bio svrbi i ispalo je moja oznaka je bila u prednjem.

Evelyn & I u Miami
7. Zatvorite ne najbolje znači.

U booking, blizina događaj bio je veliki odlučujući u gdje odsjesti. U nekim slučajevima, to je bilo u redu. U drugima, ne toliko. Ja ne znam gdje je putne web stranice dobili fotografije iz "boutique hotel" u Majamiju, ali to ne podseća na stari motel da Evelyn i ja sam ostao. Bilo je veoma zastrašujuće, ali imajući Evelyn duž ga je učinila mnogo zabavnije. Raspitaj se prije rezervacije.

load...
8. Layer.

Otišao sam od blage 80-ih godina u Fort Lauderdale da se ohladi i maglovito u San Francisku na snijeg u Torontu i natrag do 80-tih godina u Majamiju.

Mama i ja u Los Angelesu
9. Iskoristite priliku.

U gotovo svakom gradu, bio sam u mogućnosti vidjeti prijatelja ili rođaka. Moji mama i tata pomogao pozdravi publiku u Los Angelesu i zaista sam da iskuse ono što ovaj pregib revolucija je sve o! U jednom slučaju, dečko od prije 32 godina pojavio na skupu, što je malo nadrealno!

10. Kovrčava svijet je ispunjen neverovatno poduzetnicima.

Iz Ouidad, "The Queen of Curls", Jonathan baklju Kovrčava kosa Rješenja za Nikia Phoenix, lifestyle influencer i top model, ova zajednica je ispunjen sa zadivljujućim inovatorima. Sve što su napravili svijet boljim mjestom za žene sa kovrdžave, coily i valovite kose.

Prijatelji Jess McGuinty od Jessicurl i Cassidy Blackwell u SF
11. Svako ime može i vjerojatno je napisano više načina.

Upoznao sam Ayshas, ​​Aishas i Aishias. Upoznao sam Micheles, Michelles i Michels. Tako pitati prije nego što pišete.

12. NaturallyCurly dotakla toliko ljudi na različite načine.

Od uvođenja ih stilista koji sada smanjuje kosu ili proizvode koji su postali njihova Holy Grails da ih povezuje sa drugim kovrdžav razgovor s o CurlTalk, moram da čujem te priče iz prve ruke. U nekim slučajevima, to je bio inspiracija za njih da počnu svoje brendove, ili je mjesto su lansirali kovrdžava kompanije.

Oasis Salon u Rockville, MG

Mladi učesnik u Majamiju

Diane Mary u New Yorku

Sa Ouidad u Fort Lauderdale

Sa MaduSalon u SF

Robin Sjoblom južne Curl

Sa kovrčava sličnost na Beverly, Mass.

Kovrčava kosa institutu u Torontu

Prva stanica na turneji u Austinu, Teksas

Jamyla Bennu i ja na oyin Boutique & Salon u Baltimore

Cally od Curls & Co. Čikagu

Ja bih da se zahvalim našim sponzorima koji su obilazak moguće: Ouidad, DevaCurl, CurlFormers, Coconut Restore, Paul Mitchell, As I Am, kovrčavu kosu Solutions i oyin ručne izrade.

Takođe bih se zahvaliti svim neverovatno stilisti koji su me dočekali u svojim salonima: Oasis Salon u Rockville, MD, Southern Curl u Atlanti, Cala Renee Salon u Beverly, Ma, MaduSalon u San Franciscu, kovrčavu kosu institutu u Torontu.. , oyin Handmade Boutique & Salon u Baltimore i kovrčama i Co u Chicagu.

load...