10 uređaja ispod 10 eura (za finu kosu) | BA.inspinre.com
Modu

10 uređaja ispod 10 eura (za finu kosu)

10 uređaja ispod 10 eura (za finu kosu)

Uređaji su apsolutno neophodni kada je u pitanju briga o teksturom kose. Među njihovim mnoge funkcije, uređaji su namijenjeni za vraćanje vlage da se osuši, oduzeta kose, poboljšati upravljivost, sjaj i ojačati svoj teksturu kose.

Tanku kosu je skloniji ispucale vrhove, lom i kovrča, tako da vam je potreban uređaj koji ne samo da će hidratizirati, ali daju volumen bez vaganja vaše kovrče dole ili izazivanje proizvod nagomilavanje.

Evo deset uređaja manje od deset dolara koje su specijalno formulisana za tanku kosu.

1.Desert Essence jojobe regenerator Jačanje

Sa egzotičnim sastojcima kao što je murumuru maslac i nervozom, ovaj uređaj obećava da se topi svoj zaplete dalje ostavljajući kosu super mekana, može upravljati i sjajna. Prirodni keratin dodaje snagu da tanku kosu da pomogne učvrstiti niti povećanu otpornost na lomljenje kose.

load...

2.Tresemme Vitamin B12 i želatina protiv lomljenja kose

Kao i drugi Tresemme uređaja, Tresemme je vitamin B12 i želatin protiv lomljenja uređaj ima tona klizanja i dolazi u onim velikim formatima koji Naturals voli, dajući vam puno za svoj novac. Dostupni u ljepoti prodavnica i online, Tresemme Vitamin B12 i želatin protiv lomljenja uređaj će ojačati tanku kosu i borbe protiv ispucale vrhove i lom. Kosa je upravljati i revitalizovana nakon upotrebe.

3. Trader Joe Tea Tree Tingle regenerator

Mješavina certificiranih organskih biljaka, uključujući pepermint i čajevca rade zajedno da pojasni svoj skalp i nježno ukloniti proizvod nagomilavanje. To je bez sulfata i vlaži vaše tanku kosu dok ublažavanje svoj suvih zima vlasište. Hranjiva eukaliptusa, timijana, lista breze i kamilice ulja su uključeni, previše.

4. SheaMoisture Yucca & Baobab regenerator

Prepuna vitamina da bi kosa jaka i juke dodati volumen, ovo sve prirodne uređaj od SheaMoisture obećava da ojača, stanje i otpetljati bez izrade i transformisati beživotno kose kosu koja je puna pokreta i zvuka. Ono što još može fino kose djevojka želi?

5. Joico Silk Result Rezultat Conditioner- tanku / normalnu kosu

Ovaj pH uravnotežen uređaj pečate kosu zaključati u vlage i poboljšati sjaj. Sadrži ekskluzivni mješavina aminokiselina, Joico Silk Result šampon će popuniti kape u strukturama kutikule i korteksa kosu da pomogne vratiti snagu kose.

6. Goldwell Curl Definition Conditioner- Light

Sa UV filter za zaštitu boju kose od gubitka boje i štite undyed kosu od oštećenja od sunca, ovaj uređaj pruža vlagu i sjaj ostaviti tanku kosu obnovljen.

7. Burt je Pčele Vrlo Volumizing Nar & Soy regenerator

Daje tanku kosu pojačanje volumena i tijela. Sadrži med pomaže da kosa hidratizirana, sjajna i podatna.

load...

Gate Organics Mandarina i pačuli Shine za jačanje kose 8. Prirode

Sa listom koristi sve dok ime, prirode Gate Organics Mandarina i pačuli Shine za jačanje kose štiti obojenu kosu od UV oštećenja sa mješavinom proteina pšenice i ekstrakt suncokreta. Kosa je lakše upravljati, sjajna i puna vitalnosti nakon upotrebe.

9. Infusium 23 revitalizirajući šampon za Dobro, za tanku kosu

Ova formulacija čisto ispiranje vlaži kosu bez ostavljanja ostataka iza. Štiti boju kose i vraća upravljivost i sjaj kose.

10. Alagio Citrus Boost Debeli regenerator

Daje kosi volumen i kretanje bez ostatka proizvoda. Ovo kovrdžanja busting uređaj je obogaćen s rižom proteina i korijen đumbira i ostavlja kosu punu i sjajna.

NEXT: najbolji musevi za fino kovrdžave i valovite kose

load...