10 Šarmantni načini dopunjavanja i stilizacije vašeg twa | BA.inspinre.com
Modu

10 Šarmantni načini dopunjavanja i stilizacije vašeg twa

10 Šarmantni načini dopunjavanja i stilizacije vašeg twa

Veliki kotlet je velika stvar za kovrdžav, bez obzira na teksturu, pregib tip, ili obrazac. Bez obzira da li žele promijeniti svoj izgled, riješi oštećene kose, ili početi od nule, sportski TWA je oslobađajuća, ali često teško odluku. Mnogi od nas se našli preplavljeni pitanjima post-chop: Šta da radim sa mojom kosom sada? Ono što stilova treba da izaberem? Mogu li accessorize to? Su bez straha, kovrdžav smo pokrili! Sporting malecki afro treba prihvatili, voljeni, i ljuljala se s povjerenjem - i mi ćemo vam pokazati kako se to radi!

Dodaci:

1. Bobby Pins

"Za ovaj stil, da li sam bočnog dijela i koristiti Bobby igle za formiranje oblik pahuljice nalik."

2. Cvijeće:

"Ništa kaže ljeto kao dodavanje cvijet mojoj TWA u pranje-and-Go stilu."

3. Šal:

Zaštita svoju kosu od sunca je od suštinskog značaja za čuvanje vaše korijene i vlasišta zaštićeni tokom vrućih ljetnih mjeseci. Koristeći Headwrap je savršen dodatak za TWA, jer možete koordinirati šal sa hrabrom karmin.

load...
4. Traka za glavu:

90-ih godina su se vratio u velikom stilu već neko vrijeme, tako da ljulja traka za kosu će imati svoj TWA žestoke, funky, i na trend. Bilo da koristite satena ili mršava za glavu, to će privući pažnju na svoj lijep rez, uz malo truda da ga stilu.

5. Boja:

"Moj omiljeni pribor je privremeni boju kose. To mi omogućava da začiniti moje izgled, bez uništila stvarnih boja, ili kovrče. Tamne i Lovely Go Intense sprejeva su mi omiljene. "

Stilovi

6. Finger Coils

"Stil je moj potpis go-to: PRSTE COILS. Rečeno mi je da sam prst zavojnica kraljica, ali ja ću nekog drugog biti sudac! To su tako lako, i traju do 5 dana uz pravilno održavanje! "

7. FroHawk

"Ova zlatna, flat-twist frohawk je savršen stil za ljeto."

8. Operite i Go

load...

"Isti izgled, drugi dan! Oprati i otići s nekoliko prstom kalemova bacili u miks je glavna izgled moje. Upravo sam prigušuju moju kosu, dodati neke kovrče borovnica Bliss koji se ne ispire, a malo eko Styler gel za definiranje slučajnim kovrče koje uokviruju lice za maksimalnu definiciji. "

9. Bantu Čvorovi:

Iako možda ne mislim tako, zaštitne stilovi su uvijek bitne kada ljulja TWA. Jedan od načina za vas da zadrži svoj skalp siguran od topline pomoću Bantu čvorova. Mix svoj stil u boji tkanja za dodatnu dužinu i njuh, sa pop boje.

10. Mohawk

"Ja sam moj veliki odrezak davne 2016. Godine, a kao i svi koji su veliki odrezak, borio sam se sa nezgodno dužinama i faze. Da biste ga i dodajte sorta, otišao sam ravno igle Bobby. U prva dva slike, dodao sam Bobby igle na svakoj strani za stvaranje brz i jednostavan Mohawk. U posljednjih slika, uzeo sam mali dio i zakačene ga stvoriti drugačiji izgled. "

Uvijek imajte na umu da je TWA ne znači da su ograničeni kada je u pitanju izgled i dodatke. Veliki kotlet znači nove početke za vaše zdravlje kose, i naša omiljena uticajnim su uvijek ovdje sa detaljima i upute će vam pomoći da vodi na novo putovanje. Javite nam kako vam se dopada ova stilova, i kako uključite svoj TWA svake sezone!

load...