10 brendova prirodne lepote koje još niste pokušali | BA.inspinre.com
Modu

10 brendova prirodne lepote koje još niste pokušali

10 brendova prirodne lepote koje još niste pokušali

Sljedeće gore-dolaze prirodne ljepote marke zgrabio našu pažnju za svoju posvećenost sastojak sigurnost i održivost, kombinacija samo nadmašio u ljepoti usput se osjećamo kada koristimo svoje proizvode.

10 Prirodne ljepote Brendovi

Puremedy

A 160 godina burn lijek stvorio čovjeka kanadski lijek inspiriran Puremedy je lek za sve kolekcije od 18 balzama, kreme i melema. Dok je 100 posto organski, wildcrafted i sastojci hrane razred u Puremedy proizvodi možda neće biti dovoljno siguran za jelo, da ćete želite da ih sačuvate za lokalnu primjenu, posebno Originalni crtež Salve. Zahvaljujući dijelom vlasnički mješavina tri vrste smola, melem briše 99,99 posto bakterija, uključujući E. Coli, Candida, streptokoka, stafilokoka i salmonela.

load...

Original crtanje Salve, 14 €

RGB Kozmetika

Potpis visokog sjaja kolekcija lakova za nokte RGB-a je poznat po svojim prigušenim i sofisticirane nijanse, svjedoči Proljetna kolekcija ovog brenda isprani neutralne. Dok suptilno na prvi pogled, neutralna za nokte poput Hipp x RGB kapsule kolekciju kože napregnut nokte nijanse daje izjavu trend-postavljanje u svijetu noktiju. RGB nokte su bez formaldehida, toluen, dibutilftalata, smole i kamfor.

VIŠE: Non-Toxic lak za nokte vodič

RGB lak za nokte u Dew, Vellum i Fade, 16 € svako

Cecilia Wong Njega kože

KVIZ: Is Your Body kožu zdravom?

Cecilia Wong Njega kože, 32 € -72 €

Svakodnevni minerali

Ovaj Austin-based mineralna šminka kompanija proizvodi samo vegan i okrutnost-free proizvoda, sa naglaskom na održivi sastojaka. Je preko 300 šminke nijansi u skladu Svakodnevni minerali pokrenuti skalu od snažnim šljive do bisera roze. 10 posto prodaje iz Everyday Minerals proizvoda nadoknađuje sticanje i očuvanje Austin Hill Country zemljišta za očuvanje divljine, sa 28 jutara već kupili.

VIŠE: Mladi kožu od vrata na dole

Svakodnevni Naturals Vintage Kit (uključuje sve proizvode na slici), 12 €

Neuma

Neuma preskače parabena, sulfata i sintetičkih mirisa, sve uobičajene sastojke u konvencionalnim proizvodima za njegu kose i pogoduje prirodnih ulja, glicerin i eterično ulje mirisa za njegu zdravu kosu. Sa specijalno formulirana linija za masnu, normalnu i suhu kosu i širokom spektru oblikovanje proizvoda, uključujući tretman je arganovo ulje, sprej za kosu, Texturizer i feniranje losion, svaki dobar dan kosa je također dobro za zemlju.

KVIZ: Is Your Hair Healthy?

Neuma šampon za obnavljanje kose, 24 € svako

Sia Botanicals

Biljke porijeklom iz Arizone pustinji Sonoran drži koncentriranim izvora hranjivih tvari koje im omogućavaju da duže ekstremnim vremenskim uvjetima, pa nije ni čudo da ih Sia Botànics kucnu biti zvijezde njihovih prirodnih linija za njegu kože. U Sia Botànics proizvoda, naći ćete pustinja sastojke kao što su aloe vera, ulje jojobe i opuncija koji štite i njeguju kožu, bez parabena, sulfata, sintetičkih boja ili mirisa.

load...

KVIZ: Koliko je zdravo je vaša koža?

Sia Botànics Prickly Pear Njega kože (dostupan maj 2012.), 18 € -29 €

Bayberry Naturals

Osnivač i mama tri Nancy Liddell Bayberry Naturals vidio potrebu za 100 posto prirodni lica, tijela i kose proizvoda koji cela njena porodica može dijeliti-a potpuno je rođen. Formule na biljnoj bazi u skladu su bez sulfata, parabena, ftalata, i sintetičkih mirisa i boja, što ih čini siguran i nježan na oba djecu i odrasle. Dok su neki formule sadrže esencijalne mirisa na bazi ulja poput lavande, kamilice i citrusa, Bayberry Prirodne također nudi širok spektar mogućnosti bez mirisa.

GALERIJA: 20 Prirodni mirisi

Bayberry Naturals Citrus Mint Bar sapun, 7 €

Shea Terra Organics

Pošto je bila djevojka, osnivač Shea Terra Organics Tammie cvetonosnog stabla želio smanjiti siromaštvo u Africi pomažući zajednice plasiraju svoje autohtone proizvode. Kada je otkrila ljekovita svojstva afričkog shea maslac, ona je našla platformi. Danas Shea Terra Organics izvora sajam afričkim shea maslac, zajedno s ljekovitim biljem i uljima iz Afrike, po svojoj kolekciji prirodnog lica, tijela i kose proizvoda. Je piling, akne za borbu protiv šipka crni sapun sredstvo za čišćenje je brend najprodavaniji proizvod.

Shea Terra Organics šipka crni sapun duboko pore pranje lica i maska, 18 €

Sophyto

Priroda sastaje nauka sa Sophyto, sjedištem u Velikoj Britaniji prirodne proizvode za njegu kože linije koja je projektirana u blago kiseli pH rasponu kao dopuna prirodne kiselosti naše barijere kože. Šta to znači za vaš ten? Uravnotežena pH smanjuje osjetljivost kože i održava prirodnu zaštitu protiv razvoja bakterija. Sophyto također brine kada je u pitanju sastojak sourcing i produkcija: botanički ekstrakti brenda se uzgajaju na 200 jutara organskih farmi koji je dobio Silver Lapwing, vodeći britanski okoliša i uzgoj nagradu.

VIŠE: Anti-Aging njegu koze For Your Body

Sophyto tokotrienol Super koncentrat kože, 54 €

Seed Njega tijela

Inspiracija za Seed Njega tijela bila je sićušna sjemenki grožđa, ali to nije trebalo dugo za brend proklija neke ozbiljne korijene sa svojom kolekcijom 16 sjemena proizvoda tijelo naftom bogate. 100 posto prirodna linija je prepun antioksidans sjemenki grožđa ulje i bogat vitaminom E, linolne kiseline i biljni steroli koji poboljšavaju kože barijeru funkcija, miran i vlaže kožu.

Sjeme Njega tijela, 7 € -11 €

load...