10 boldova glava zavoja vam je potrebno ovog leta | BA.inspinre.com
Modu

10 boldova glava zavoja vam je potrebno ovog leta

10 boldova glava zavoja vam je potrebno ovog leta

Ljeto je pred nama, a ti znaš šta to znači... Vrijeme da se povuče iz te divne obavija glava koje dodaju stil na bilo koji outfit, na vrhu zaštiti vaše kose. To je dva za jedan paket, ne možemo zasititi. Bez obzira da li nosite kako bi održao svoj kovrče držeći ih jak, zdrav, i lijepa ili predstavlja vaš kulturu, ili čak žele dodati neke Oživite mode, imamo top 10 headwraps do kupovine koje su jedinstvene i bezvremenski!

@divaheadwraps

Diva Headwraps - Charmaine (Shahimah) Idris, osnovana diva Headwraps s dubokom ljubavlju za svoju zemlju Južnoj Africi, gdje žene koriste da nose 'platno' (iz Afrikaans jezika znači maramu, tkanina, marama). Naučila je kako napraviti Batiks dok je živio u Aziji i sada nudi glava oblozi, marame, kvačila i majice za avanturistički, bold, uvjeren, i bezobrazno žena.

Prilično AnntoiNet's- osnovana 2008. Godine, prilično AnntoiNet je ponosi na "svile kosa donje rublje" čiji su proizvodi stvoreni iz strasti svile sa prirodnih vlakana. Linda Antoinette Nelson testira svaki pojedinac wrap koji može raditi s dugim, kratkim, srednjim, ravno, i kovrdžave kose u različitim grafike i boja.

load...

Ebonnet po Eboni Curls - Ova prirodna kosa entuzijasta skočio sa YouTube-u 2011. Na stvaranju svoje predimenzionirani dvostruko saten vezice "Ebonnet" kako bi zaštitili svoje kose noću. Kompanija nastoji da podstakne žene da prihvate kovrdžave kose i nudi scrunchies, jastučnice, rajfova i turbane.

@wrapperdelights

Omot Delights - Nakon ide prirodno i postaje "veliki odrezak", Tara je bio inspirisan da stvori omotač Delights da zaštiti svoju kosu tokom tranzicije. Ona izvori njen tkanine iz Afrike i stvara ručno rađenih glava obavija taj brod u svijetu sa preko 50 jedinstvenih dizajna za svaku priliku.

Grass Fields - Handmade premium, jedinstven odjeću i pribor sa sjedištem u Velikoj Britaniji koji nudi afričke mode izvor iz Kameruna, Nigerije i Benin. Trava Polja služi žena veličinama S-4XL i dostavlja diljem svijeta.

@shopzuvaa

Zuvaa - Kelechi Anyadiegwu, osnovana Zuvaa (što znači "sunce" u Shona jezik iz Zimbabvea) u 2013. Godini Zuvaa je trzište koja je stvorena da popuni prazninu u modnoj industriji ponuditi trendi i moderne afričke inspirisan komada. Zuvaa radi direktno sa novim modnim dizajnerima da sija svetlo na afrički način koji nudi muškaraca, ženske i djecu odjeća, glava oblozi, i kuće dizajna.

Izvor www.mirzababic.com

The Wrap.Life - Ova kompanija New York Nnenna Stella brodovima hiljade ručno HeadWraps međunarodnim korisnicima koji vole boje, teksture, i raznovrsnost tih proizvoda. The Wrap. Život nudi nekoliko različitih tekstura HeadWraps izvan tradicionalnih satena, kao što su traper, ručno štampanim i pravi Afrikanac.

@fanmdjanm

Fanmdjanm - Jeste li spremni za visoke mode glave tajnosti? Ovi ručno rađeni šalovi iz Harlem, New York predstavljaju "jake žene" i nudi čvrste, dana i večeri glava obavija za svaku priliku. Osnovan od strane Haićanski Kreyol u 2014. Godini, te luksuzni oblozi čak imaju politiku nulte otpada i ponovnu upotrebu recikliranih materijala!

load...

Konstantna Pokrivanje - Lokalni vlasnik i poduzetnik Shawn Clarke čini šef Wrapping lakše nego ikad sa pre-vezan, originalni saten postrojeni Headwrap pribor. Njena vizija stvoriti ready-to-wear svestranost za svoje klijente je odličan način za početak štiti kosu, pogotovo ako nemate vremena ili strpljenja da umotavati kovrče.

@asodara

Aso Dara: "Aso Dara" potiče od Yoruba jezika i prevodi otprilike "dobrom krpom". ASO Dara je osnovala grupa braće i sestara koji su odlučili da stave svoje talente i strasti zajedno stvaraju lifestyle brend koji odražava genije, preciznost, i raznovrsne ljepote Panafri ideala i kulture. Oni nude jedinstveni Podebljani glava oblozi, rajfova i Chokers.

Bilo da tražite zaštitu, moda, ili kombinacija oba, svih ovih brendova nude nešto što treba istražiti i uživao, posebno za leto. Headwraps postaju pregib klamerica da bi u svoj arsenal kada žele da vlaže i njeguju vašu kosu i imaju svestranost i opcija je ključna prilikom kupovine. Pobrinite se da obrazujete o tome šta bi bilo najbolje za kovrče i ima dosta blogova, web stranice, i vloggers sa kako-TOS na omotu.

Da li nositi glavu tajnosti? Dijeliti svoj omiljeni način da ih oblikujete ispod.

 

load...