Zašto sam tako iznenađena zbog ljepote vitamina | BA.inspinre.com
Ljepota

Zašto sam tako iznenađena zbog ljepote vitamina

Zašto sam tako iznenađena zbog ljepote vitamina

Dok sam samozvani anti hype zvijer, doduše, ja sam našao podlegao pritiscima skakanje na bandwagon ili dva kada je u pitanju rast kose.

Unesite: beauty vitamin pomama.

Vremena i vremena opet, cijela stvar me je izdao. A ipak, godinama bio sam na potragu za vitamin koji bi mi obećaj kosu koja se pojavljuje i oseća čak i deblji i duži od mojih domaću kapa. Onda sam shvatio šta je pravi problem bio. 

Sjećam se biotin hype uzimanje više od reflektora u svijetu od prirodne kose i zdravlje prije oko dvije godine. Skočio sam na brodu. Svaki dan za tri mjeseca sam uzeo 10.000 mcg i snimio iskustvo u časopisu. Protekla dva mjeseca, sam guta dva ukusna pamuk slatkiše prelivene kosu gumene vitamina svake noći pred spavanje.

Pri kraju moje boce, odlučio sam za usporedbu bilješke i shvatim da li će biti potrebno još jedan red. Bilo je nekih upečatljiv sličnosti u dva.

Pošto nemam nedostatak vitamina, većina medicinskih stručnjaka vjerojatno preporučiti protiv mene dodavanjem kose vitamina mojoj normalnu ishranu.

load...

Imam autoimuna bolest, ali to nema veze, jer to ne utiče na moju zadržavanje hranjivih tvari. Hrane i vode konzumiram dnevno imaju za cilj da se prirodno dopune dobro izbalansiranu ishranu koja će pokazati više, jače i deblje kose na svoje. Pored toga, Uprava za hranu i lijekove ne regulira dodataka gumene, ostavljajući prozor za paket oznaka obmana širom otvorena i za interpretaciju.

U gummies sam uzimao su označene 'vegetarijanski', što znači da bi trebao biti bez životinja nusprodukt kao želatina.

Uprkos korak od žvakanja redovne želatin ispunjene gumene, još uvijek ima tendenciju da bude obilje sastojaka koji do toga više štete nego koristi, kao što se tiče zdravlja. Glukoza sirup i šećer mogu, tokom vremena, uzrokovati propadanje zuba. Biotin je zaštitio u svijetu ljepote kao čudotvorca za deblje, duže kose.

Međutim, malo istraživanja zapravo dokazuje da je to istina.

Za mene, uzimam gumene vitamina prije spavanja vjerojatno nije bila najpametnija ideja da dobar san je cilj. Luda količine šećera u suštini osjećam kao trzaj kofeina je ušla moja krvotok, uzrokujući moje srce na rasu i moj um da ostane budan satima na kraju.

Prema MD-Health, neko bez nedostatak biotina koji troši ljepotu dodatak svakodnevno na vrhu redovnoj uravnotežene ishrane može dovesti do velikih hormonalnih neravnoteža koje dovode do akni i prekomjerna dlaka. Neki ljudi shvate da imaju alergije, kao dobro dobijem topline osip na grudima, bubuljice na mojoj obično čista koža, a lijevo kapka koji je bio silovit za mjesec dana.

Folna kiselina je B-vitamina koji nije prirodno, bez obzira na narodnom vjerovanju. Prema American Journal of Clinical Nutrition, folna kiselina je također povezan sa rakom. Sa dugotrajne upotrebe, većina ljepota vitamin potrošača osjećati nekontrolisane raspoloženja ili možda promjenu u seksualni nagon. Nedavno sam iskusio mnoge promjene u mom raspoloženju koje je bilo teško shvatiti.

load...

Pantotenska kiselina-također poznat kao vitamin B5-je rekao da će izazvati povećani rizik za živaca bol, predmenstrualnih grčeva, i psihički stres. Kao što je već spomenuto, osoba ne bi trebalo da brinu o prijemu dosta ovog sastojka zbog doslovno bude svuda u hrani. SAD Odbor za hranu i ishranu Nacionalne akademije Instituta za medicinu znanosti kaže da je prvi negativnih nuspojava prekomjerne pantotenske kiseline unos je dijareja. Kad sam uvijek sam u pokretu i imaju u moje dan stvari, ja nemam vremena za česte kupatilo zaustavlja.

Moja konačna take.

Što se tiče moje kose, primijetio sam nikakvih razlika u odnosu na bilo ljepote vitamina suđenje, onda i sada.

Moja glava kosa je prirodno gruba i svaki pramen je debeo. Imam uske kovrče da je, kada povući zategnuta, do tik ispod moje ključne kosti. Nakon šezdeset dana, njegov izgled i osjećaj ostaju nepromijenjeni. Jedini rezultati su one koje sam ja očajnički i strpljivo čeka da vrati: lice i akne grudi, topline osip, puffy kapaka, stresa i anksioznosti.

Koja je vaša take? Želim znati.

Slijedite me na Instagram @DevriVelazquez

load...