Wash n GO za zimu | BA.inspinre.com
Ljepota

Wash n GO za zimu

Wash n GO za zimu

Ali daj zimskog računanja vremena - to je hladno. Naravno, ne idemo kroz vrata kada je 30 stupnjeva s mokrom kosom bilo. Dakle, šta je pregib da radim? Evo nekoliko jednostavnih saveta možete koristiti za zimskih mjeseci koji će vam pomoći zadržati svoj pregib obrazac, sjaj i odskočiti imajući hladnoće izvana.

Zimski Operite i Go

Noćna Prep

Jednom kada perete i pripremite kosu za večernji pokriti s kapa za tuširanje, a ne svile poklopac motora, to sprečava kosu od držeći i omogućava da jednostavno suhe i držati pregib obrazac.

Ako vaša kosa ne osuši kad se probudite ostavite ga da se osuši, a uzimajući spremni za rad u jutarnjim satima. Ako je suha i postoje neke komade koje treba "fiksni", jednostavno koristite sprej bocu s vodom i uređaj mix da ih postaviti na svoje mjesto.

load...

VIŠE: Noćna Curly njegu kose

Difuzor

To može potrajati do savladate širenje, ali kada da li se ne želite da se osuši kosu bilo koji drugi način. Možete koristiti prilog difuzor nježno osušite kosu 50-60%.

Prije nego što počnete, koristite dobar odmor u cijeloj kosi. Ne zaboravite, što ste bliže raditi na svoj skalp, i čvršće rotora će dobiti. Opet, potrebno je neko prakse, ali to je dobro vrijedi vaše vrijeme i strpljenje!

VIŠE: kako se koristi dlake Difuzor za Vaše Curls

Šešir i twist

Ovo je veliki mali trik za kovrče koje su malo deblji. Sprej kosu ujutro sa vodom i uređaj mix (također možete prskati vodu i dodajte odsustvo-u nakon toga). Zatim napraviti veći, labav, obrte sa kosom (5-7 treba da uradi).

Stavite na "BEANIE" cap - u kukičane vrste rade dobro za to. Dozvoliti da vam se kosa osuši, a sprema se za svoj dan. Jednom kada ste završili i spremni, skinite poklopac i protresite obrtima iz nježno prstima.

VIŠE: Zimske kape za kovrčavu kosu

Šal

Marame se mogu koristiti u bilo koje doba godine, ali zima je, naravno, u udarnom terminu za ovaj dodatak.

Hladan zrak može biti vrlo grub na kovrče i spirale, tako da je to hladno, zamotajte kosu se labavo u pamučnu maramu ili pashmina. To će zaštititi vašu kosu od elemenata na putu na posao, a kada se tamo možete ukloniti šal i dodajte ga u svoj outfit za taj dan! Šalovi imaju toliko upotrebe.

VIŠE: Sezonske šalovi za Curls

load...