Vreme za poboljšanje svoje emoji igre - prirodni emoji za kosu su ovde | BA.inspinre.com
Ljepota

Vreme za poboljšanje svoje emoji igre - prirodni emoji za kosu su ovde

Vreme za poboljšanje svoje emoji igre - prirodni emoji za kosu su ovde

Siguran sam da sam ja nisam kad kažem da sam čekao Emojis na korak igri se!

Mislim, ja želim da moje emoji da liči na mene.

Foto ljubaznošću Unicode

Bukvalno imam toliko teksta razgovora koristeći samo Emojis, i trenutni opseg jednostavno ne Kating za mene. Čekao sam za moju emoji da imaju slatka mala afro, ananas konjski rep, okrećite se, ili tako nešto. Kada vijest pogodila da će prirodna kosa biti dodan u Emoji Keyboard 2018. Godine, bio sam Hella uzbuđena zbog mog curlfriends i kolege naturalistas.

Zaslužili smo ovo.

Svi vi, ja sam stvarno uzbuđen zbog emoji prirodna kosa - Ne mogu dočekati da ih dodate u najdraže.

load...

Prema Unicode Consortium emoji nacrti nisu konačne. U emoji imaju crvenokosi, sijed, kovrčava, i ćelav opcija. Ali riječ je opcija prirodne kose dolaze previše! Nedugo nakon što je vest, Crna Twitter je bio uključen i Poppin '. Međutim, mišljenja su pomiješana na 2018. Apple ažuriranje.

Moj prvi utisak? Nije impresioniran.

Iskreno, kada sam prvi put video emoji, nisam bio super impresioniran, ali nisam bila ljuta, ni. Mislim, na kraju krajeva, to je Emoji. Da li da je Emojis su veliku zastupljenost prirodne kose? Ne. Da li Emoji izgledati realno? Ne. Ali, da li to mora biti? Da li mislim da je ovo dobar početak? Da. Da li je zaista bitno ako emoji ima mogućnosti prirodne kose? Hell yeah.

Ja stvarno želim da vidim više od niza unutar Emoji tastature.

To je kasni! Većina su spavali na kosu igra prirodni - koja je oko zauvijek - i sada vidimo prirodnu kosu vala stvarno skinu. Prirodna kosa se slavi na način na koji nikada nije ranije u mainstream; pa ne, to nije najbolje, ali to je dobar početak.

Neki su izrazili na Twitteru da je nadogradnja ne predstavlja prirodnu kosu na sve.

Ja ne znam da li očekuje emoji dodatak biti veliki zastupljenost prirodne kose; realno, ovo je prvi pokušaj u nizu o promjenama, i na vreme, emoji će evoluirati.

Ja ne smeta. To može biti zato što sam samo uzbuđen vidjeti Naturalista u predstavi.

Međutim, ja sam radoznao zašto je izabran da frizura. To je vrsta čudno malo frizuru, zar ne? Kosa bi mi malo pomoći, ali što da je zastupljenost je važno! Evo suma reakcija ćete vidjeti na Twitteru.

Ne zaboravimo da smo imali ništa za usporedbu ovo ranije. Po prvi put, naturalistas će biti u mogućnosti koristiti Emojis koji ih predstavljaju. Ovo je velika. Ovo je win. Barem tako ja to vidim. Osjećam se kao je to dobar početak. Nadamo se da će u budućnosti opcije će rasti. I prirodna kosa neće nastaviti da se uokvirena i ograničen.

Kako se osjećate potencijal prirodna kosa ažuriranje Emoji?

Javite mi u komentarima ispod! Kao NaturallyCurly na Facebooku i prati me na Instagram @ blackgirl.slays za više pop kulture i ljepote.

load...
load...