Uzmi MZ Brattovu kovrdžavu frizuru od premijera lava kralja | BA.inspinre.com
Ljepota

Uzmi MZ Brattovu kovrdžavu frizuru od premijera lava kralja

Uzmi MZ Brattovu kovrdžavu frizuru od premijera lava kralja

Mz Bratt pojavljivanje riku u "The Lion King" premijerno prikazuje off vadičep uvojci da umre za vas. Možete lako replicirati nju kovrčava frizura sa insajder stajling ove savjete i proizvode. Ovaj izgled će raditi najbolje za prirodni tip 4, kinky kosu.

Uhvati je Curly Cut

Izgled je jednostavan, srednje dužine oblika s dugim, full slojeva. Ukupna dužina je obrubljen da stvori solidnu osnovne linije.

 1. Cut pravo preko makazama. Bolje je smanjiti ovu vrstu oblik suho, tako da možete zaista vidjeti ono što ste dobili. Ako je vaša kosa je mokra i pružao, proljeće leđa će biti više nego što očekujete.
 2. Trim osnovne linije sa strane. Koristite 3-ogledalo ili pomoć prijatelja za povezivanje sa strane kroz leđa.
 3. load...
 4. Cut slojeva, rad od vrha prema dolje. Trim samom vrhu sloj na dužinu koja daje punoću želite. Lift sekcije između ove sloj i donji sloj iz glave pod uglom od 45 stepeni, na pola puta od dna do vrha. Imam komad gornji deo u prstima kao vodič, i izrežete drugim dijelovima da odgovara na to.

Rezultat je potpuni oblik koji pokazuje neverovatna teksture Kinky kose!

Uhvati je Curly Boja

Get Look Proizvodi

 • Styling proizvoda: Kovrčava kosa Solutions Curl Keeper
 • Shine serum: DevaCurl Mirror Curls
 • Holding Agent: Jessicurl Awe Inspiraling sprej

Mz Bratt kosa je topla nivo 6 smeđe boje sa naglašava. Ako je vaša kosa je prirodno tamnija, izaberite nijansu nivo 7 ili 8 označeni tople smeđe. Tražiti zlatnu osnovne boje. Trebat će vam neki lift, tako da 30 volumena developer je dobar izbor. Proces nakon proizvođača pravcima.

Ako vaš boja je, naravno, lakša trebate depozit pigment. Nivo 6 topla smeđa sa zlatnim osnovica je izbor. Proces s 10 volumena developer za više pigmenta depozit.

Izabrane niti se može istaknuti nakon osnovne boje se obrađuje ručno, slikanje na malu količinu posvjetljenje na površinu kose oko lica. Pratite uputstva proizvođača i gledati boju kako se platforme. Isperite posvjetljenje kad vidite vrhunac boju želite.

Uhvati je Curly frizura

Zabavan hrpa spiralni kovrče je jednostavan stil da ponovo.

 1. Mix dobar iznos od Zoot dlake kovrčave glazura sa pet ili šest kapi Zoot dlake visokog sjaja za usne i primijeniti u cijeloj vlage, ručnikom osušenu kosu.
 2. Organizirati, mjesto i odvojeni namotaja širom stil s posebnim naglaskom na one koje uokviruju lice.
 3. Clip gore odabranih namotaja u bazi u kojoj je potrebna neka pomoć lift. Duckbill snimke su najlakši za korištenje i ne ometaju pregib obrazac.
 4. Pustite da se čitav izgled osuše. Pazite da ne remeti lokne kao kosa suši kako bi se smanjila frizzing. Lagano zamagliti svoj gotovih izgled sa Zoot dlake Lock svoj izgled snažno učvršćivanje kose sprej za čekanje da će nakon toga trajati kroz šou i večera.
 5. load...

Žele više?

Pročitajte sve o tome kako Drew Barrymore dobila novi valovit, crvena brave!

Final Thoughts

Dobivanje izgled je više nego samo proizvod koji ste koristili, rez imate ili boju te u. Imajući kosa zdrava ćete dobiti najbolje kovrče, svaki put! Čime se baviš da zadržite lokne tražim crveni tepih spreman?

load...