Uzivajte u živoj živoj zabavnoj boji sa velikanom | BA.inspinre.com
Ljepota

Uzivajte u živoj živoj zabavnoj boji sa velikanom

Uzivajte u živoj živoj zabavnoj boji sa velikanom

Ste odabrali boju. Vi ste se okupili svi alati trebate: rukavice, sušilo za slikarstvo četka, boja-sigurne posudu, i strpljenje.

Sada ste spremni da dodate potpuno novi hrabar, živopisne hlad na svoj već prekrasna grivom kovrče! Da, kraljica!

Sada, ti razmišljanja: Da li stvarno želiš proći kroz muke bojenja moje kose?

Bez obzira da li je to Passion Pink, Royal Purple, ili Light Cognac, bojenje vaše prirodne kose ne mora biti mukotrpan posao. U stvari, ne zapravo imaju za bojenje svoju niti ako ne želim! Kao što ćete vidjeti u korake u nastavku, a Bigen sponzoriše video da prate, možete lako primijeniti i nositi boje tretman polu-trajna boja koja je živopisan, razigran, i tako potpuno vas!

Slijedite ove korake za kod kuće curl bojenje sjednice bez muke:

load...

Korak 1 - Mix Bleach i Developer

Rukama u rukavicama, da izbegnete boje na vašoj koži, mix izbjeljivač i programer u posudu. Ne zaboravite da nose odjeću koja se ne bojiš da se ofarbam u.

Korak 2 - Nanesite na čistu kosu

To je uvijek dobra ideja za pranje lokne 24 do 48 sati prije nego što se odnose boje kako bi ih. Pranjem toliko sata prije, vaš skalp će proizvoditi prirodnim uljima, pomaže pigmenata boje u Bigen Vivid Shades farbaj se vezuju za vaše kovrče efikasnije.

Koristite širokim zub češalj ili prstima da se odvoji svoj lokne u četiri do šest velikih sekcija. Od uvojci da niču i podivljaju kad ih sekcionisanje, koristite verni salon snimke da ih zadrži na mjestu.

Zatim nanesite boju! Kao što radite kroz svaki pramen kose, to je u redu da se manje dijelove kako bi se ravnomjerno primijeniti boju. Rade kosu boje potpuno u vaš kovrče, sušilo za bojenje kistom i prstima.

Bonus Savjet: Kao što ćete vidjeti u videu ispod, ne morate da koristite boje na svom kovrče. Ako želite boje na kovrče, ali ne žele da se prijave boja direktno na pramenove, bojanje kovrčave kose ekstenzije je odličan način da dodate taj dodatni nalet pop si žele postići.

Korak 3 - Ponovite za upaljač u boji

Čak i ako ste napustili boja u kosi dok se precizira tretman (pogledajte uputstva sekciji vaše Bigen boce), možda želite življim ili lakši boje za kovrče. Jednostavno ponovite korake primjene boje za čišćenje lokne, vodeći računa da vaše kovrče su ravnomjerno zasićene tako da pokupi još više zapanjujući boja.

Bojenje Činjenica: nježna polutrajna boja ne sadrži amonijak ili peroksid.

Korak 4 - Enjoy Your Bold Vivid Fun Boja

Nema nikoga poput tebe, i to je razlog zašto ste odabrali da pokaže svoj jedinstveni glavu kovrče smjelih, živih boja! Nosite ga dobro, kovrčava - pokaži nam svoj novi 'uraditi označavanja @naturallycurly i @bigenofficial u Instagram fotografijama.

load...

Mi smo uzbuđeni da vidim kako ponosno nosi svoj kovrče.

Toliko u stvari, želimo da vam dati pregled onoga što je potrebno da bi hrabar, lijep boje za njih. Pogledajte kako ljepota influencer Nikki Johnson pokazuje kako primijeniti Bigen živahnih boja u polu-trajno Royal Purple u kovrčave kose ekstenzije!

load...